Diaspora (server): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m + {{Reflist}}
uddybning
Linje 1: Linje 1:
'''Diaspora''' er en [[webserver]], der implementerer en distribueret [[social netværkstjeneste]], som i funktionalitet på mange måder minder om [[Facebook]]. Den distribuerede funktionalitet består i, at brugere med Diaspora-softwaren<ref>[https://github.com/diaspora/diaspora/wiki/Installation-Guides Installetion Guides]</ref> selv opretter Diaspora-servere (kaldet ''pods''), der er indbyrdes forbundne, hvorved ingen central myndighed forekommer.
'''Diaspora''' er en [[software]], der muliggør en distribueret [[social netværkstjeneste]], som i funktionalitet på mange måder minder om [[Facebook]]. Den distribuerede funktionalitet består i, at brugere med Diaspora-softwaren<ref>[https://github.com/diaspora/diaspora/wiki/Installation-Guides Installetion Guides]</ref> selv opretter Diaspora-servere (kaldet ''pods''), der er indbyrdes forbundne, hvorved ingen central myndighed forekommer.


Projektet er [[open source]] og 2012 overgivet til brugere selv at udvkle videre på<ref>[http://diasporaproject.org/get_involved The Diaspora project]</ref>.
Projektet er [[open source]] og 2012 overgivet til brugere selv at udvkle videre på<ref>[http://diasporaproject.org/get_involved The Diaspora project]</ref>.

Versionen fra 10. jan. 2013, 17:43

Diaspora er en software, der muliggør en distribueret social netværkstjeneste, som i funktionalitet på mange måder minder om Facebook. Den distribuerede funktionalitet består i, at brugere med Diaspora-softwaren[1] selv opretter Diaspora-servere (kaldet pods), der er indbyrdes forbundne, hvorved ingen central myndighed forekommer.

Projektet er open source og 2012 overgivet til brugere selv at udvkle videre på[2].

Kilder

ItSpire
Denne it-artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.