Forskel mellem versioner af "Trip hop"

Spring til navigation Spring til søgning
151 bytes fjernet ,  for 7 år siden
m
Gendannelse til seneste version ved EmausBot, fjerner ændringer fra 87.57.141.69 (diskussion | bidrag)
m (Gendannelse til seneste version ved EmausBot, fjerner ændringer fra 87.57.141.69 (diskussion | bidrag))
[[Fil:Massive Attack2.jpg|340px|thumb|Massive Attack]]
Det'''Trip Hop''' er en musikgenre, repræsenteret af kunstere som bl.a. [[Massive Attack]], [[Portishead]] og [[Tricky]]. Musikalsk er trip hop karakteriseret med en lidt en downtempo blanding af genrer som [[hip hop]], [[electronica]], [[reggae]], [[rock]], [[jazz]] osv.. Tunge beats, klare melodier og en fremtrædende vokal kendetegner ofte genren. [[Rap]] forekommer også i trip hop-musik, men er ikke så almindelig som i amerikansk hip hop. Trip hop-musikken opstod i den engelske by [[Bristol]] i 90'erne, som et modstykke til den amerikanske hip hop der i stigende grad overtog det europæiske musikmarked. Navnet 'trip hop' skulle dække over en mere syret og afslappet form for hip hop, med fremtrædende beats, inspireret af den jamaicanske dub- og reggaegenre, og syrede og eksperimentelle riffs og temaer.
'''Trip Hop'' Hinsides drømmene udspiller Trip hop sig uden filter for drifter illusioner og halucinationer, nærmest som blev musikken spillet under dyb søvn.
Det er en musikgenre, repræsenteret af kunstere som bl.a. [[Massive Attack]], [[Portishead]] og [[Tricky]]. Musikalsk er trip hop karakteriseret med en lidt en downtempo blanding af genrer som [[hip hop]], [[electronica]], [[reggae]], [[rock]], [[jazz]] osv.. Tunge beats, klare melodier og en fremtrædende vokal kendetegner ofte genren. [[Rap]] forekommer også i trip hop-musik, men er ikke så almindelig som i amerikansk hip hop. Trip hop-musikken opstod i den engelske by [[Bristol]] i 90'erne, som et modstykke til den amerikanske hip hop der i stigende grad overtog det europæiske musikmarked. Navnet 'trip hop' skulle dække over en mere syret og afslappet form for hip hop, med fremtrædende beats, inspireret af den jamaicanske dub- og reggaegenre, og syrede og eksperimentelle riffs og temaer.
 
[[Kategori:Musikgenrer]]
97.291

redigeringer

Navigationsmenu