Hørve: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
mNo edit summary
m Indbyggertal opdateret
Linje 1: Linje 1:
'''Hørve''' er en [[stationsby]] i [[Odsherred]], med ca. 2450 indbyggere. Byens [[kirke (bygning)|kirke]] blev bygget som en [[rundkirke]] i [[1100-tallet]] men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under [[Odsherred Kommune]]. [[Dragsholm slot]] hører i øvrigt under [[Hørve Sogn|Hørve sogn]].
'''Hørve''' er en [[stationsby]] i [[Odsherred]] med 2.360 indbyggere ([[2004]]). Byens [[kirke (bygning)|kirke]] blev bygget som en [[rundkirke]] i [[1100-tallet]] men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under [[Odsherred Kommune]]. [[Dragsholm slot]] hører i øvrigt under [[Hørve Sogn|Hørve sogn]].
{{DK-geo-stub}}
{{DK-geo-stub}}



Versionen fra 30. maj 2006, 17:36

Hørve er en stationsby i Odsherred med 2.360 indbyggere (2004). Byens kirke blev bygget som en rundkirke i 1100-tallet men senere ændret til en "normal" kirke. Byen har to skoler: Vallekilde-Hørve Skole og Vallekilde-Hørve Friskole. Byen hører under Odsherred Kommune. Dragsholm slot hører i øvrigt under Hørve sogn.

Dansk geografiSpire
Denne artikel om Danmarks geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi