Bruger:Wegge: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Wegge (diskussion | bidrag)
m Smårettelser, sprog, link
Wegge (diskussion | bidrag)
m +sv
Linje 49: Linje 49:
[[en:User:Wegge]]
[[en:User:Wegge]]
[[no:User:Wegge]]
[[no:User:Wegge]]
[[sv:User:Wegge]]


__NOTOC__
__NOTOC__

Versionen fra 4. jun. 2006, 20:30

Wikipedia:Babel
daDenne bruger har dansk som modersmål
en-3This user can contribute with an advanced level of the English language
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
nn-1Denne brukaren kan litt norsk (nynorsk)
sv-2Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska
Skabelon:Administrator

Oprindelig stammer jeg fra Djursland, har studeret i Århus, og har efterfølgende boet 6 år i omegnen af Hadsund. Senest er jeg flyttet til Langå, nærmere betegnet Skabelon:Koord. Jeg har en lille smule lokalhistorisk viden om de forskellige steder jeg har boet, så med tiden for jeg forhåbentlig fyldt lidt indhold på, især Ørsted kunne trænge til en kærlig hånd.

Af uddannelse er jeg datamatiker, og har også et par års universitetsophold bag mig. Mine interesser og viden tenderer derfor i retning af det naturvidenskablige område, uden at jeg dog vil erklære mig ekspert på området. I mit daglige arbejde arbejder jeg som programmør hos FKI Logistex, hvor jeg skifter lidt rundt mellem at være udvikler, rejsende i problemløsninger og second-level supporter.

Jeg er blevet så begejstret for WikiWiki-konceptet at jeg har erstattet min hidtige personlige (og støvede hjemmeside) med min egen Mediawiki. Hvis du vil se hvad fremtiden bringer, har jeg også installeret udviklingsversionen af Mediawiki. Hvis den gør noget underligt, er det helt efter planen. Det er trods alt meningen med en testinstallation at den skal afsløre fejlene før de bliver taget i brug.

Fil:Earthcache.jpg
Wegge på geocaching

Jeg er geocacher i min fritid, så hvis du en dag ser en underlig mandsperson iført blåt arbejdstøj og en oilskinshat kravle rundt i en busk i et offentligt anlæg er det nok bare mig. Billedet er taget den 2. juli 2005 på Æbelø ved danmarks eneste earthcache.

Du kan kontakte mig via mail, hvis du ønsker. Jeg forbeholder mig dog retten til at ignorere trusler, påstande om at netop dit eksterne link ikke er spam og mail jeg iøvrigt ikke mener fortjener yderligere reaktion.


Dagligt arbejde

  • På dawiki bruger jeg en del tid på forskellige smårettelser i artikler, som for eksempel at linke dem på tværs af hinanden.
  • Som udvikler af mediawiki softwaren bruger jeg tid på at undersøge fejlrapporter og rette de fejl der er.
  • Jeg driver linky-botten på den danske IRC-kanal. Jeg pusler også lidt med at få en wikibot i luften. Begge dele er beskrevet på Bruger:WeggeBot.
  • Lave Interwiki-link check
  • Offline graf over udvikling i artikeltallet

Arbejdssider

Sider jeg følger med i

Langsigtede mål