Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 140: Linje 140:
Jeg er sikker på Nabiha er fra 1980 fordi jeg arbejdede i fritten "Ved det kongelige Vajsenshus" i 1987 og der gik Nabiha på min stue efter skoletid.{{skrev|JRogMH}}
Jeg er sikker på Nabiha er fra 1980 fordi jeg arbejdede i fritten "Ved det kongelige Vajsenshus" i 1987 og der gik Nabiha på min stue efter skoletid.{{skrev|JRogMH}}
:Hejsa. det er desværre ikke nok som en kilde, andre skal kunne kontrollere det. Som du kan se af dine diskussionside, så er der et interview med hende, hvor hun selv siger at hun er fra 1983. Det vægter umiddelbart tungere. mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 22. mar 2013, 16:03 (CET)
:Hejsa. det er desværre ikke nok som en kilde, andre skal kunne kontrollere det. Som du kan se af dine diskussionside, så er der et interview med hende, hvor hun selv siger at hun er fra 1983. Det vægter umiddelbart tungere. mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 22. mar 2013, 16:03 (CET)

Nabiha gik ud af folkeskolen i 1996 som der også står på http://www.detgodeminde.dk/html/medlemsliste.html

Versionen fra 22. mar. 2013, 16:13

Kontaktinformation

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.


Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 16. Mar 2013 00:12

Arkiver


Danskere

Det, var meningen at den skulle ligne sit engelske forbillede, se fx [1]. --Trade (diskussion) 16. feb 2013, 23:14 (CET)

Ok, men check lige at ting virker en anden gang. Billedet på en: ligger ikke på commons, så det kan ikke vises andre steder. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 19. feb 2013, 17:01 (CET)

Mammutteatret

Foto linket er fra Mammutteatret opsætning af Fassbinders "Byen, døden og affaldet" i 1987. Det var næsten verdens præmiere på Fassbinders mest kontroversielle teaterstykke, det kunne ikke bliver opført i tyskland, derfor København. Dog havde stykke været opført i USA nogle måneder før, så det var kun europa præmiere. Det er Mammutteatret mest internationalt kendte opsætning. Fotografierne blev offentliggjort for første gang i 2012. Det er et tilbud om folk vil se fotografierne, hvis de ikke er informative, så skal der selvfølige ikke være en link til dem.Fa bene si (diskussion) 19. feb 2013, 17:17 (CET) Debaten om stykket : "Die öffentliche Erstaufführung fand damit 1987 in New York statt, im selben Jahr folgte eine Inszenierung in Kopenhagen, seither wurde das Werk wiederholt im europäischen Ausland und in den USA gespielt.[4] http://de.wikipedia.org/wiki/Der_M%C3%BCll,_die_Stadt_und_der_TodFa bene si (diskussion) 19. feb 2013, 17:35 (CET)

Rainer_Werner_Fassbinder

Den store danske mener det er relavant at bruge et foto fra samme forestilling : http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Gyldendals_Teaterleksikon/Tyskland%2C_%C3%98strig_og_Schweiz/Rainer_Werner_Fassbinder Fa bene si (diskussion) 19. feb 2013, 21:10 (CET)

I modsætning til den store danske så må wikipedia ikke bruge billeder hvor der er copyright eller tvivl om samme. Derr, må kun bruges billeder her hvis det er kompatible med licensen. Du, kunne jo spørge ejeren om han havde lyst til at frigive billedet under en korrekt licens, hvis du ville have billedet her. --Trade (diskussion) 19. feb 2013, 21:25 (CET)

Nu var det en link til foto, der blev fjernet ikke et foto, Der er nogle wikipedia redaktører, der diskriminere foto i forhold til tekster, wikipedia er fyldt med link til tekster, der er omfattet af ophavsret. Fa bene si (diskussion) 19. feb 2013, 21:38 (CET)

Jeg diskriminerer ikke mellem links til billeder og tekster. Jeg vurderer alle eksterne henvisninger på samme måde og i dette tilfælde drejer det sig om links til din egen hjemmeside, som ikke umiddelbart, efter min mening, bidrager særligt meget til artiklerne.
Som før nævnt, hvis du vil bidrage til artiklerne, så kan du evt. lægge mindre udgaver af dine billeder op, så de kan bruges direkte i artiklerne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 20. feb 2013, 09:20 (CET)
Wikipedia:EH#Hvad_man_b.C3.B8r_henvise_til : Hvad man bør henvise til : 3. Websteder der indeholder objektivt og fejlfrit materiale, der ikke kan integreres i Wikipedia på grund af ophavsret, detaljeringsgrad eller af andre årsager.

At fotografiet ikke bedrager til artiklen : Redaktørene På Den Store Danske, som man må gå udfra ved hvad de skriver om, bruger et tilsvarende foto fra samme teaterstykke til deres artikel om Rainer Werner Fassbinder ? http://www.denstoredanske.dk/index.php?title=Gyldendals_Teaterleksikon/Tyskland%2C_%C3%98strig_og_Schweiz/Rainer_Werner_Fassbinder Fa bene si (diskussion) 20. feb 2013, 11:11 (CET)

Hejsa. Jeg siger ikke at et foto ikke bidrager til artiklen, men at et link til et foto ikke har samme værdi. Det kræver at brugeren aktivt vælger at følge et link. Og så finder jeg det som sagt problematiskt at det er din hjemmeside. Fra de samme retningslinier: "Undgå at henvise til et websted du selv ejer, vedligeholder eller repræsenterer, også selv om retningslinjerne i øvrigt peger på, at der kan henvises til stedet."
Vi bliver nok ikke enige, men jeg vil foreslå at diskussionen evt.flyttes til Diskussion:Rainer Werner Fassbinder, som er nok er et bedre sted at afklare dette. Så kan andre brugere komme med indspark til diskussionen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 20. feb 2013, 15:27 (CET)

jeps, hvordan gør man det, jeg er ny ? Fa bene si (diskussion) 21. feb 2013, 10:42 (CET)

Hejsa. Beklager responstiden, jeg rendte ind i en del travlhed. Jeg har oprettet en diskussion på artiklens diskussionsside. Det ville være fint, hvis du ville bidrage med din holdning, så vi kan få en diskussion på plads. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. feb 2013, 01:01 (CET)

Hvorfor har du slettet artiklen om www.e-ryger.dk

Hej

Jeg var igang med at skrive en længere redegørende artikel om elektroniske cigaretter, damp. Er indforstået med at det ikke skal være en reklamesøjle. Men det var i første spædestik(Skrev 212.242.161.181 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg kan ikke finde nogen kilder til at e-ryger-dk overholder kriterierne for virksomhedsartikler og den er derfor ikke notabel nok til en artikel. Til gengæld vil jeg foreslå at du evt. arbejder videre med artiklern om Elektronisk cigaret. Den trænger til en kærlig hånd og hvis du kan bidrage med viden og neutrale kilder til denne, ville det være godt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. feb 2013, 00:36 (CET)

Hvorfor sletter du mine sider?

Hej Knud, hvorfor sletter du mine sider?

//Mig.(Skrev Find Love (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har svaret dig på Brugerdiskussion:Find Love. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. feb 2013, 16:30 (CET)

Brønderslev Ungdomsråd

Hej Knud Winckelmann er lidt ked af at du har slettet mine ting vedrørende brønderslev byråd og dens medlemmer jeg har tænkt mig at udvikle den her over de kommende dage og har derfor ikke nået at tilføje alt der skulle ind under de forskellige emner(Skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg har kun slettet de dobbeltartikler, du fik oprettet. Du kan finde den rigtige artikel på Brønderslev Ungdomsråd. Men vær obs på at du, som formand, er for tæt på til at forholde dig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:35 (CET)

Hej Knud,så må jeg jo få en fra brønderslev kommune til at udfærdige wiki-siden, brønderslev ungdomsråd er en politisk uafhængig og neutral organisation der har til formål at fremme ungelivet i kommunen, derfor kan vi også forholde os fuldstændigt objektivt da vi ikke er en styrende enhed, desuden er formålet med siden ikke at udbrede nogle former for holdning men blot at vise at brønderslev har et ungdomsråd. (Skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. I skriver om Jer selv. Erfaringen viser desværre at det kan man ikke gøre objektivt. Det har ikke noget at gøre med jeres politiske ståsted, det gælder for alle, uanset om det er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer. Personer med tilknytning til sådanne artikelemner, som f.eks. en fra kommunen, bør hellere ikke bidrage, af samme årsag. Du kan læse om alt dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 22:01 (CET)

Hej Knud, det er helt forståeligt, men en organisation af vores type kan kun forholde sig objektivt, vi har ingen politisk holdning eller nogen anden form for tilhørsforhold, hvad end det er politisk, ideologisk eller religiøst osv. Personen fra Kommunen, er sådan set statsansat og ansat som uafhængig kontrollant af kommunernes projekter og kan derfor forholde sig fuldstændigt objektivt da dette til dels er deres arbejde og der er lovmæssige instanser der beskytter deres objektivitet.

folk tror på det

folk tror på det her... du kan ikke sige det er falsk information...(Skrev Pruttebob (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Så burde det ikke være svært at finde nogle gode, neutrale kilder til det. Har du nogen?. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:37 (CET)

selve teksten

kan du så i det mindste ikke give mig teksten tilbage da jeg ikke nåede at få den gemt på min computer

kære Knud

Fed tekstJeg er ny her, og vil fremover være opmærsom på din kritik. Men jeg har sat bogen på, fordi jeg mener den har relevans for yderliger forskning af enmet. Venligst

Venligst mag art .

Venligst mag art .(Skrev Ergobirthe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Stardust

Hvor gemmer i log af det i sletter?(Skrev Sunheptagon (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Slettede bidrag er umiddelbart kun tilgængelige for brugere med administratorrollen, men det findes i databasen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. mar 2013, 10:18 (CET)
Der er en offentligt tilgængelig sletningslog på Speciel:Loglister/delete, men indholdet af de slettede sider kan ganske korrekt kun ses af administratorer.
- Sarrus (db) d. 4. mar 2013, 10:26 (CET)

Please add the template en:Template:Other uses in The Oval (Belfast) and The Oval, indicating the existence of other. And add the version of en:Template:Other uses in this Wikipedia in Wikidata d:Q5758947. --Vivaelcelta (diskussion) 7. mar 2013, 08:36 (CET)

Done. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2013, 09:15 (CET)

Oprettelse af artikel om et emne som jeg har et forhold til.

Hej,

Jeg vil bare gerne høre, hvordan man får oprettet en artikel om et emne som man selv har et forhold til, når man ikke selv "må" oprette artiklen? Er der et forum, hvor man kan efterspørge, at andre skriver artiklen? Skal jeg spørge en af mine venner om at skrive artiklen? Eller vil det også være for biased?

Mvh Rune(Skrev Runebvkaldau (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Rune. Du kan evt. prøve Wikipedia:Efterspurgte_artikler, som er en "ønskeliste".
Hovedårsagen til at man ikke skal skrive om emner, man har et nært forhold til, er at erfaringen desværre viser at man ikke kan forholde sig objektivt til hverken emnets relevans (dvs. overholdes kriterierne for overhovedet at have en artikel) eller artiklens indhold.
Generelt er det at foretrække at en neutral, uvildig bruger finder et emne relevant nok til at vedkommende opretter en artikel. Vær forresten også obs på at artikler her på den danske del af Wikipedia skal være på dansk. Jeg håber det besvarer dine spørgsmål. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. mar 2013, 12:10 (CET)

Randers SK / Randers Skyttekreds

Randers Skyttekreds har oprettet en side om Randers Skyttekreds. Her står der facts og historie. (Skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Boris Schnuchel

Med henvisning til din kommentar om kilder, bør det bemærkes, at blot fordi kilder ikke umiddelbart er tilgængelige for almenheden, via en Google-søgning, er det ikke ensbetydende med at noget ikke er korrekt. Idet der har været tale om fildelingstjenester, hvorigennem der er blevet distribueret ophavsretsligt materiale, er det naturligvis ikke noget hovedpersonen skilter med.

Undertegnede står inde for sine tilføjelser til pågældende artikel.(Skrev JensAnkerdal (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Oplysninger, og især af den karakter, skal kunne verificeres vha. pålidelige, eksterne kilder. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. mar 2013, 23:51 (CET)

Neutral vinkel

Hej Knud

Du skriver til mig at man ikke må skrive om sig selv, men må jeg som medarbejder i et større firma så heller ikke skrive om firmaet? Vi vil gerne have en artikel om firmaet på wikipedia, så folk kan læse mere om os, så jeg håber vi kan finde en løsning. Frodelaursen (diskussion) 19. mar 2013, 10:19 (CET)

Hejsa, Ja, det er korrekt, som medarbejder må du ikke skrive om din arbejdsplads. Erfaringen viser desværre at man ikke kan forholde sig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 20. mar 2013, 17:42 (CET)

Nabiha

Jeg er sikker på Nabiha er fra 1980 fordi jeg arbejdede i fritten "Ved det kongelige Vajsenshus" i 1987 og der gik Nabiha på min stue efter skoletid.(Skrev JRogMH (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. det er desværre ikke nok som en kilde, andre skal kunne kontrollere det. Som du kan se af dine diskussionside, så er der et interview med hende, hvor hun selv siger at hun er fra 1983. Det vægter umiddelbart tungere. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. mar 2013, 16:03 (CET)

Nabiha gik ud af folkeskolen i 1996 som der også står på http://www.detgodeminde.dk/html/medlemsliste.html