Underviser: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
lidt mere
Linje 2: Linje 2:


== Informator ==
== Informator ==
'''Informator''' er en ældre betegnelse for lærer. Titlen blev bl.a. anvendt om lærere ved [[Det Kongelige Danske Kunstakademi]]. Modsat [[professorer]]ne var disse afskåret fra at blive medlemmer af Akademiet.
'''Informator''' er en ældre betegnelse for lærer eller privatlærer. Titlen blev bl.a. anvendt om lærere ved [[Det Kongelige Danske Kunstakademi]]. Modsat [[professor]]erne var disse afskåret fra at blive medlemmer af Akademiet.


== Uddannelse til lærer ==
== Uddannelse til lærer ==

Versionen fra 22. mar. 2013, 19:19

En lærer er en person, der lærer fra sig eller underviser elever eller studerende på f.eks. skoler eller universiteter. En lærer som underviser elever i deres private hjem, kaldes også en huslærer eller hjemmeunderviser

Informator

Informator er en ældre betegnelse for lærer eller privatlærer. Titlen blev bl.a. anvendt om lærere ved Det Kongelige Danske Kunstakademi. Modsat professorerne var disse afskåret fra at blive medlemmer af Akademiet.

Uddannelse til lærer

Se også

Se Wiktionarys definition på ordet:


JobSpire
Denne artikel om et job eller en stillingsbetegnelse er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.