Nøgletal: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Key Performance Indicators (KPI) er en term, som flittigt bliver brugt i forretningshenseende i forbindelse med overvågning af, hvordan virksomheden klarer sig. På den måde kan man m...
 
m wiki, Ingen kilder, kat
Linje 1: Linje 1:
Key Performance Indicators (KPI) er en term, som flittigt bliver brugt i forretningshenseende i forbindelse med overvågning af, hvordan virksomheden klarer sig. På den måde kan man måle en virksomhed ud fra nogle parametre, som er defineret med udgangspunkt i overordnede mål.
'''KPI''' er en forkortelse af '''Key Performance Indicators''' er en [[term]], som flittigt bliver brugt i forretningshenseende i forbindelse med overvågning af, hvordan virksomheden klarer sig. På den måde kan man måle en [[virksomhed]] ud fra nogle parametre, som er defineret med udgangspunkt i overordnede mål.

{{Ingen kilder}}
[[Kategori:Erhvervsøkonomi]]
[[Kategori:Ord og vendinger]]

Versionen fra 25. mar. 2013, 15:08

KPI er en forkortelse af Key Performance Indicators er en term, som flittigt bliver brugt i forretningshenseende i forbindelse med overvågning af, hvordan virksomheden klarer sig. På den måde kan man måle en virksomhed ud fra nogle parametre, som er defineret med udgangspunkt i overordnede mål.