Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 20: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Automatisk arkivering af diskussionsside
m Automatisk arkivering af diskussionsside
Linje 31: Linje 31:
<!-- Autoarchive timestamp: 201302280723 please do not change this line-->
<!-- Autoarchive timestamp: 201302280723 please do not change this line-->
Venligst mag art .{{skrev|Ergobirthe}}
Venligst mag art .{{skrev|Ergobirthe}}

==Stardust==
Hvor gemmer i log af det i sletter?{{skrev|Sunheptagon}}
:Hejsa. Slettede bidrag er umiddelbart kun tilgængelige for brugere med administratorrollen, men det findes i databasen. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 4. mar 2013, 10:18 (CET)
::Der er en offentligt tilgængelig sletningslog på [[Speciel:Loglister/delete]], men indholdet af de slettede sider kan ganske korrekt kun ses af [[WP:ADM|administratorer]]. <br /> - [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|d]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|b]]) d. 4. mar 2013, 10:26 (CET)

Versionen fra 4. apr. 2013, 06:51

Brønderslev Ungdomsråd

Hej Knud Winckelmann er lidt ked af at du har slettet mine ting vedrørende brønderslev byråd og dens medlemmer jeg har tænkt mig at udvikle den her over de kommende dage og har derfor ikke nået at tilføje alt der skulle ind under de forskellige emner(Skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg har kun slettet de dobbeltartikler, du fik oprettet. Du kan finde den rigtige artikel på Brønderslev Ungdomsråd. Men vær obs på at du, som formand, er for tæt på til at forholde dig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:35 (CET)

Hej Knud,så må jeg jo få en fra brønderslev kommune til at udfærdige wiki-siden, brønderslev ungdomsråd er en politisk uafhængig og neutral organisation der har til formål at fremme ungelivet i kommunen, derfor kan vi også forholde os fuldstændigt objektivt da vi ikke er en styrende enhed, desuden er formålet med siden ikke at udbrede nogle former for holdning men blot at vise at brønderslev har et ungdomsråd. (Skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. I skriver om Jer selv. Erfaringen viser desværre at det kan man ikke gøre objektivt. Det har ikke noget at gøre med jeres politiske ståsted, det gælder for alle, uanset om det er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer. Personer med tilknytning til sådanne artikelemner, som f.eks. en fra kommunen, bør hellere ikke bidrage, af samme årsag. Du kan læse om alt dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 22:01 (CET)

Hej Knud, det er helt forståeligt, men en organisation af vores type kan kun forholde sig objektivt, vi har ingen politisk holdning eller nogen anden form for tilhørsforhold, hvad end det er politisk, ideologisk eller religiøst osv. Personen fra Kommunen, er sådan set statsansat og ansat som uafhængig kontrollant af kommunernes projekter og kan derfor forholde sig fuldstændigt objektivt da dette til dels er deres arbejde og der er lovmæssige instanser der beskytter deres objektivitet.


folk tror på det

folk tror på det her... du kan ikke sige det er falsk information...(Skrev Pruttebob (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Så burde det ikke være svært at finde nogle gode, neutrale kilder til det. Har du nogen?. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:37 (CET)


selve teksten

kan du så i det mindste ikke give mig teksten tilbage da jeg ikke nåede at få den gemt på min computer

kære Knud

Fed tekstJeg er ny her, og vil fremover være opmærsom på din kritik. Men jeg har sat bogen på, fordi jeg mener den har relevans for yderliger forskning af enmet. Venligst

Venligst mag art .

Venligst mag art .(Skrev Ergobirthe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Stardust

Hvor gemmer i log af det i sletter?(Skrev Sunheptagon (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Slettede bidrag er umiddelbart kun tilgængelige for brugere med administratorrollen, men det findes i databasen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. mar 2013, 10:18 (CET)
Der er en offentligt tilgængelig sletningslog på Speciel:Loglister/delete, men indholdet af de slettede sider kan ganske korrekt kun ses af administratorer.
- Sarrus (db) d. 4. mar 2013, 10:26 (CET)