Carl von Linde: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Addbot (diskussion | bidrag)
m Bot: Migrerer 17 interwikilinks, som nu leveres af Wikidatad:q61864
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Carl Paul Gottfried von Linde''' ([[11. juni]] [[1842]] – [[16. november]] [[1934]]) var en [[Tyskland|tysk]] professor i [[ingeniørvidenskab]], som opfandt den mekaniske køling. Opfindelsen blev afprøvet først på et [[bryggeri]] i [[München]], hvorefter [[øl]] ikke længere var en sæsonvare. Linde grundlagde virksomheden Linde AG.
'''Carl Paul Gottfried von Linde''' ([[11. juni]] [[1842]] – [[16. november]] [[1934]]) var en [[Tyskland|tysk]] professor i [[ingeniørvidenskab]], som opfandt den mekaniske køling ([[køleskab]]. Opfindelsen blev afprøvet først på et [[bryggeri]] i [[München]], hvorefter [[øl]] ikke længere var en sæsonvare. Linde grundlagde virksomheden Linde AG.


{{natvidbiostub}}
{{natvidbiostub}}

Versionen fra 13. apr. 2013, 17:34

Carl Paul Gottfried von Linde (11. juni 184216. november 1934) var en tysk professor i ingeniørvidenskab, som opfandt den mekaniske køling (køleskab. Opfindelsen blev afprøvet først på et bryggeri i München, hvorefter øl ikke længere var en sæsonvare. Linde grundlagde virksomheden Linde AG.

NaturvidenskabSpire
Denne naturvidenskabelige biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi