Forskel mellem versioner af "Foreningen af Danske Interaktive Medier"

Spring til navigation Spring til søgning
Fusion med danske medier, årstals-fix
(Del af Danske Medier)
(Fusion med danske medier, årstals-fix)
'''Foreningen af Danske Interaktive Medier''' (FDIM) er en [[brancheforening]] for danske internetmedier, som blev stiftet den [[18. marts]] [[1997]] under navnet ''Foreningen af Kommercielle Danske Internet Sites'' (FAKDIS). Foreningen blev i april 2013 en del af [[Danske Medier]]<ref>FDIM: [http://www.fdim.dk/nyheder/fdim-flytter-og-bliver-til-danske-medier FDIM flytter og bliver til Danske Medier] - 13. april 2013</ref>.
FDIM er en brancheforening for virksomheder, der arbejder inden for det digitale område. FDIM ønsker at fremme det digitale Danmark gennem udbredelse af viden om den digitale udvikling.
 
Den 26. juni 2009 meddelte foreningen, at det radikale folketingsmedlem [[Morten Helveg Petersen]] skulle ansættes som direktør. Han tiltrådte som FDIM's direktør og ansvarshavende redaktør den 1. august samme år.
 
Da FDIM i 2011 fusionerede med [[Danske Medier]], blev Morten Helveg viceadministrerende direktør i Danske Medier<ref>Danske Medier: [http://danskemedier.dk/medarb/morten-helveg-petersen/ Danske Medier | Morten Helveg Petersen]</ref>. I 2013 flyttede sekretariatet over til [[Danske Medier]]<ref>FDIM: [http://www.fdim.dk/nyheder/fdim-flytter-og-bliver-til-danske-medier FDIM flytter og bliver til Danske Medier] - 13. april 2013</ref>.
 
== Ekstern henvisning og kilde ==
2.551

redigeringer

Navigationsmenu