Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:KnudW"

Spring til navigation Spring til søgning
829 bytes tilføjet ,  for 8 år siden
m (→‎Sokkedukker: præcisering)
:Generelt mener jeg at der skal være konstateret en eller anden form for ónd tro, inden man begynder at bruge sokkedukke-skabelonen. Den kan virke voldsom og hvis man som ny bruger ikke kender reglerne, så kan det skræmme folk væk.
:Det minder mig forresten om, når du lige giver et tip til nye brugere, kunne du så ikke lige huske en velkommen eller en test (afhængigt af situationen)? Så får brugeren en mulighed for trods alt at læse om reglerne. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 6. maj 2013, 16:22 (CEST)
 
== Grønlands Lufthavne ==
 
Hej Knud, mange tak for din kommentar ang. Grønlands Lufthavne. Vi udarbejder som selvstyreejet selskab ikke årsrapporter længere, og den seneste fra 2008 er, som jeg skrev, ikke længere tilgængelig.
 
Vi kunne evt. henvise til oplysninger fra vores officielle website www.mit.gl og benytte det som kilde til antal ansatte, forretningsområder etc.?
 
Det som i første omgang fik mig til at redigere (og til at oprette mig på Wikipedia :-) var at artiklen hedder Grønlands Lufthavnsvæsen. Det hedder vi ikke længere. Vores officielle navn er Grønlands Lufthavne, og derfor bør titlen på siden ændres. Er det muligt at du kan hjælpe med det? Så vidt jeg kan se har jeg ikke de nødvendige rettigheder.
 
Venlig hilsen
Hans Henrik Lichtenberg
Kommunikationschef i Grønlands Lufthavne
43

redigeringer

Navigationsmenu