Stanley Park Stadium: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Addbot (diskussion | bidrag)
m Bot: Migrerer 15 interwikilinks, som nu leveres af Wikidatad:q899201
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
{{BygningFremtid}}
{{BygningFremtid}}
{{kilder|dato=Uge 44, 2012}}
{{kilder|dato=Uge 44, 2012}}
'''Stanley Park''' var et foreslået stadion, der skulle huse [[Liverpool F.C.]], hvis det blev bygget. Klubben fik tilladelse til at bygge det, og det ville kommer til at ligge få hundrede meter væk fra deres nuværende stadion, ''[[Anfield Road]]''. I slutningen af 2012 offentliggjorde Liverpool FC's ejere, at de vil gå videre med en plan om at udbygge Anfield Road, frem for at bygge stadionet.
'''Stanley Park''' var et foreslået stadion, der skulle huse [[Liverpool F.C.]], hvis det blev bygget. Klubben fik tilladelse til at bygge det, og det ville komme til at ligge få hundrede meter væk fra deres nuværende stadion, ''[[Anfield Road]]''. I slutningen af 2012 offentliggjorde Liverpool FC's ejere, at de vil gå videre med en plan om at udbygge Anfield Road, frem for at bygge stadionet.


[[Kategori:Fodboldstadioner i England]]
[[Kategori:Fodboldstadioner i England]]

Versionen fra 20. maj 2013, 16:22

Fremtidig bygning
Denne artikel omhandler en bygning, der er under opførelse.
Det er derfor muligt, at indholdet er af spekulativ natur, og ligeledes, at indholdet kan ændre sig markant efterhånden som flere oplysninger bliver tilgængelige.
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Stanley Park var et foreslået stadion, der skulle huse Liverpool F.C., hvis det blev bygget. Klubben fik tilladelse til at bygge det, og det ville komme til at ligge få hundrede meter væk fra deres nuværende stadion, Anfield Road. I slutningen af 2012 offentliggjorde Liverpool FC's ejere, at de vil gå videre med en plan om at udbygge Anfield Road, frem for at bygge stadionet.


IdrætsanlægSpire
Denne artikel om et idrætsanlæg er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.