Forskel mellem versioner af "Annisette Koppel"

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 7 år siden
m
Gendannelse til seneste version ved Toxophilus, fjerner ændringer fra 77.75.167.218 (diskussion | bidrag)
m (Gendannelse til seneste version ved Toxophilus, fjerner ændringer fra 77.75.167.218 (diskussion | bidrag))
Annisette debuterede på plade helt tilbage i slutningen af [[1950'erne]], hvor hun sammen med søsteren [[Rudi Hansen]] fik indspillet et par børnesingler for Sonet. Da hun var 16 år, fulgte nogle indspilninger og optrædener med popgruppen [[Dandy Swingers]] samt solo-singlen "''Livet Er Nu''".
 
Annisette dannede efterfølgende i [[19671968]] bandet [[Savage Rose]] sammen med bl.a. brødrene [[Thomas Koppel|Thomas]] og [[Anders Koppel]]. Savage Rose er et venstreorienteret band, der lige fra starten og frem til i dag har arbejdet tæt sammen med den danske fagbevægelse. Bandet stiller gerne op til demonstrationer, og sidst de var i aktion var til Stop Bush-Bush demonstrationen i sommeren [[2005]], samt i forbindelse med demonstrationer for bevarelsen af [[Ungdomshuset|Ungdomshuset Jagtvej 69]] i slutningen af [[2006]], og til en demonstration imod tvangshjemsendelsen af de afviste irakiske asylansøgere fra den omdiskuterede Brorsonskirken [[2009]].
Annisette og Thomas var i en lang årrække medlem af det marxistisk-leninistiske parti [[Danmarks Kommunistiske Parti Marxister-Leninister|DKP/ML]].
 
66.609

redigeringer

Navigationsmenu