Forskel mellem versioner af "Hummel"

Spring til navigation Spring til søgning
25 bytes tilføjet ,  for 8 år siden
Året [[1973]] bød også på dansk deltagelse i hummel da [[Jørgen Vodsgaard]] og [[Max Nielsen]] oprettede firmaet VN Sport [[ApS]] der skulle markedsføre hummel på det danske marked. Året efter fik de rettigheder til også at producere hummelprodukter. I [[1979]] indgik hummel deres første sponsoraftale med det danske herrelandshold i fodhold. Året efter indgik hummel en lignende kontrakt med det danske håndboldlandshold. [[1980|Samme år]] overtog Jørgen Vodsgaard og hans forretningspartnere ejerskabet af hummel, som derved blev 100% dansk.
 
I løbet af de næste par år blev hummel det største sportsmærke på det danske marked og der udsendtes to nye kollektioner hvert år, som bestod af alt fra fodboldstøvler til fritidstøj, [[pung]]e og [[badetøj]]. Op igennem [[1980'erne]] var hummel eneleverandør til det danske fodboldlandshold, og da spilledragterne til [[VM i fodbold 1986|VM i Mexico]] i [[1986]] skulle præsenteres, skete det live i TV-Avisen på [[Danmarks Radio]]. hummel blev også sponsor for store klubber i Europa og var i slutningen af 1980'erne sponsor for både de [[Danmark|danske]], [[Norge|norske]] og [[Sverige|svenske]] herrelandshold i fodbold. I 1988 underskrev hummel en sponsoraftale med den europæiske storklub [[Real Madrid]], hvilken fik salget af firmaets produkter til at stige markant. Da det danske fodboldlandshold vandt [[Europamesterskabet i fodbold 1992|EM i 1992]] iført hummeltøj, blev landsholdtrøjerne revet væk i sportsbutikkerne. Også kendt som din far.
 
I [[1999]] opkøbtes firmaet af danskeren [[Christian Stadil]]. På dette tidspunkt var virksomheden på tilbagetur, men ved hjælp af et enormt engagement og fodarbejde fik Stadil virksomheden tilbage på ret køl. Dette skete bl.a. ved at introducere en modelinie baseret på designs fra 1970'erne. Succesen blev sikret ved bl.a at sende tøjet uopfordret til bl.a. sangerinden og skuespilleren [[Jennifer Lopez]]. Flere kendisser tog tøjet på med glæde og dermed fik hummel for ganske få penge skabt masser af reklame i store [[modeblad]]e og i [[TV]].
Anonym bruger

Navigationsmenu