Grid: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
mNo edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
''Anden betydning - se [[distributed computing]]''
''Anden betydning - se [[distributed computing]]''
----
----
'''Grid''' er i [[nordisk mytologi]] en asevenlig [[jætte]]kvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til [[Tor]] og de redder hans liv, da han fanget i en stærk [[foss]] er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille [[rønnebærtræ]] - træet kaldes også Tors redning.
'''Grid''' er i [[nordisk mytologi]] en asevenlig [[jætte]]kvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til [[Tor]] og de redder hans liv, da han fanget i en stærk [[foss]] er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille [[rønnebærtræ]] - træet kaldes også [[Thor]]s redning.

Versionen fra 31. mar. 2004, 10:33

Anden betydning - se distributed computing


Grid er i nordisk mytologi en asevenlig jættekvinde. Hun har to remedier, der giver hende enorme kræfter, en stav og et bælte. Disse to udlåner hun til Tor og de redder hans liv, da han fanget i en stærk foss er ved at drukne. Kun ved hjælp af jættekræfterne får han reddet sig ind til bredden og kan hive sig i land ved hjælp af et lille rønnebærtræ - træet kaldes også Thors redning.