Forskel mellem versioner af "Mutant"

Spring til navigation Spring til søgning
1 byte fjernet ,  for 7 år siden
Ændret kræft til kraft.
m (Bot: Migrerer 12 interwikilinks, som nu leveres af Wikidatad:q3285695)
(Ændret kræft til kraft.)
I senere tid er det blevet opdaget at øjenfarve er en mutation. Forskere har bevist at oprindeligt havde alle mennesker brune øjne, hvor blå, grønne og andre farvenuancer alle er en mutation i farvepigmentet.
 
Mutanter har i mange år været populært hos science fiction romanskrivere. Ligeledes er der også lavet utallige film hvor mutanter indgår. En af de film hvor mutation bærer basis for filmen er filmene "X-Men" hvor mutationer træder i kræftkraft i form af overudviklede parapsykologiske egenskaber, eller ekstraordinære fysiske egenskaber (styrke, helningstid, form-ændring m.m.)
 
Man har i mange år ment at Mutation kan fremprovokeres ved udsættelse af radioatkiv stråling, dog er dette mere et rygte og fiktivt, end det har grobund i virkeligheden. Mutation kan forekomme grundet radioaktiv stråling, men ikke i det omfang som tidligere troet. Et eksempel er det radioaktive område omkring Tjernobyl værket, hvor dyr og mennesker i dag lever tilsyneladende upåvirket af den kraftige stråling. Der kan her være mere tale om "naturlig udvælgelse".
Anonym bruger

Navigationsmenu