Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
 
Rektor er Henrik Sveidahl, 2012.
 
 
==Uddannelser==
* '''Lydtekniker''': Bacheloruddannelsens formål er at kvalificere den studerende som lydtekniker, primært inden for rytmisk musik. Uddannelsen er et 3-årigt afrundet forløb, der kvalificerer den studerende til arbejdsmarkedet. Uddannelsen danner desuden grundlag for videre studier på den 2-årige kandidatuddannelse, som etableres i samarbejde med tonemesteruddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med studiestart september 2011.
* '''Sangskriver''': Bacheloruddannelsen i sangskrivning er et 3-årigt afrundet uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende til kunstnerisk virksomhed som sangskriver. Desuden kvalificerer uddannelsen til videregående studier på beslægtede kandidatuddannelser.
 
 
===Kandidat===
* '''European Jazz Master''': European Jazz Master (EUJAM) er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Jazz Institute Berlin, Conservatorium van Amsterdam, Conservatoire National Supérieur de Musique et Dance de Paris og jazzuddannelsen i Trondheim. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre og gennemføres kun på engelsk.
* '''Nordic Master: The Composing Musician''': Nordic Master: The Composing Musician er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Norges Musikkhøgskole i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre.
 
 
===Solist===
* '''Solistuddannelsen''': Solistuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende som instrumentalist/sanger eller komponist på det højeste kunstneriske niveau. Solistuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge kandidatuddannelsen med et specialiststudium. På solistuddannelsen lægges der særlig vægt på individuel, projektbaseret kunstnerisk udviklingsvirksomhed.
 
 
==Konsevatoriets formål==
19

redigeringer

Navigationsmenu