Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
==Uddannelser==
===Bachelor===
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/musiker/ Musiker]''': Bacheloruddannelsen er et 3-årigt, afrundet uddannelsesforløb, der har til formål at kvalificere den studerende til et virke som skabende, udøvende musiker, der også har kvalifikationer som underviser i musik. Uddannelsen også danner også grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/music_management/ Music Management]''': Bacheloruddannelsen i musicMusic managementManagement kvalificerer den studerende til at arbejde med forretningsmæssig ledelse, udvikling og drift i musikbranchen eller beslægtede brancher. Uddannelsen er et afrundet uddannelsesforløb, som også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/lydtekniker/ Lydtekniker]''': Bacheloruddannelsens formål er at kvalificere den studerende som lydtekniker, primært inden for rytmisk musik. Uddannelsen er et 3-årigt afrundet forløb, der kvalificerer den studerende til arbejdsmarkedet. Uddannelsen danner desuden grundlag for videre studier på den 2-årige kandidatuddannelse, som etablereser etableret i samarbejde med tonemesteruddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med studiestart september 2011.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/sangskrivning/ Sangskrivning]''': Bacheloruddannelsen i sangskrivning er et 3-årigt afrundet uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende til kunstnerisk virksomhed som sangskriver. Desuden kvalificerer uddannelsen til videregående studier på beslægtede kandidatuddannelser.
 
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_performance_mp/ Music Performance]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som udøvende og skabende musiker. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_education_me/ Music Education]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som underviser i musik. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/european_jazz_master_eujam/ European Jazz Master]''': European Jazz Master (EUJAM) er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med [[https://de.wikipedia.org/wiki/Jazz-Institut_Berlin|Jazz Institute Berlin]], [[https://de.wikipedia.org/wiki/Conservatorium_van_Amsterdam|Conservatorium van Amsterdam]], Conservatoire National Supérieur de Musique et Dance de Paris og jazzuddannelsen i Trondheim. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre og gennemføres kun på engelsk.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/nordic_master_the_composing_musician_nocom/ Nordic Master: The Composing Musician]''': Nordic Master: The Composing Musician er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Norges Musikkhøgskole i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre.
 
19

redigeringer

Navigationsmenu