Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_performance_mp/ Music Performance]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som udøvende og skabende musiker. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_education_me/ Music Education]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som underviser i musik. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/european_jazz_master_eujam/ European Jazz Master]''': European Jazz Master (EUJAM) er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med [[https://de.wikipedia.org/wiki/Jazz-Institut_Berlin|Jazz InstituteInstitut Berlin]], [[https://de.wikipedia.org/wiki/Conservatorium_van_Amsterdam|Conservatorium vanVan Amsterdam]], Conservatoire National Supérieur de Musique et Dance de Paris og jazzuddannelsen i Trondheim. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre og gennemføres kun på engelsk.
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/nordic_master_the_composing_musician_nocom/ Nordic Master: The Composing Musician]''': Nordic Master: The Composing Musician er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Norges Musikkhøgskole i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre.
 
19

redigeringer

Navigationsmenu