Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
==Uddannelser==
===Bachelor===
* ====Musiker====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/musiker/ Musiker]''': Bacheloruddannelsen er et 3-årigt, afrundet uddannelsesforløb, der har til formål at kvalificere den studerende til et virke som skabende, udøvende musiker, der også har kvalifikationer som underviser i musik. Uddannelsen danner også grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse.
* ====Music Management====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/music_management/ Music Management]''': Bacheloruddannelsen i Music Management kvalificerer den studerende til at arbejde med forretningsmæssig ledelse, udvikling og drift i musikbranchen eller beslægtede brancher. Uddannelsen er et afrundet uddannelsesforløb, som også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse
* ====Lydtekniker====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/lydtekniker/ Lydtekniker]''': Bacheloruddannelsens formål er at kvalificere den studerende som lydtekniker, primært inden for rytmisk musik. Uddannelsen er et 3-årigt afrundet forløb, der kvalificerer den studerende til arbejdsmarkedet. Uddannelsen danner desuden grundlag for videre studier på den 2-årige kandidatuddannelse, som er etableret i samarbejde med tonemesteruddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
' ====Sangskrivning====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/sangskrivning/ Sangskrivning]''': Bacheloruddannelsen i sangskrivning er et 3-årigt afrundet uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende til kunstnerisk virksomhed som sangskriver. Desuden kvalificerer uddannelsen til videregående studier på beslægtede kandidatuddannelser.
 
 
===Kandidat===
* ====Music Performance====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_performance_mp/ Music Performance]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som udøvende og skabende musiker. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* ====Music Education====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/music_education_me/ Music Education]''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som underviser i musik. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* ====European Jazz Master====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/european_jazz_master_eujam/ European Jazz Master]''': European Jazz Master (EUJAM) er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Jazz-Institut Berlin, Conservatorium Van Amsterdam, Conservatoire National Supérieur de Musique et Dance de Paris og jazzuddannelsen i Trondheim. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre og gennemføres kun på engelsk.
* ====Nordic Master: The Composing Musician====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/kandidatuddannelser/nordic_master_the_composing_musician_nocom/ Nordic Master: The Composing Musician]''': Nordic Master: The Composing Musician er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Norges Musikkhøgskole i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre.
 
 
===Solist===
* ====Solist====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/solistuddannelsen/solist/ Solist]''': Solistuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende som instrumentalist/sanger eller komponist på det højeste kunstneriske niveau. Solistuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge kandidatuddannelsen med et specialiststudium. På solistuddannelsen lægges der særlig vægt på individuel, projektbaseret kunstnerisk udviklingsvirksomhed.
 
 
===Efteruddannelse===
* ====Leg, musik og bevægelse====
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/efteruddannelse/leg_musik_og_bevaegelse/ Leg, musik og bevægelse]''': • Leg, musik og bevægelse med førskolebørn er et kursus, der henvender sig til musikskolelærere og andre, der arbejder med førskolebørn og musik. Kurset er et praktisk/metodisk inspirationskursus, der primært sigter mod at kvalificere deltagerne som undervisere på musikskolernes grundhold for de 2 - 7 årige.
 
 
 
19

redigeringer

Navigationsmenu