Jacob Groth: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Addbot (diskussion | bidrag)
m Bot: Migrerer 3 interwikilinks, som nu leveres af Wikidatad:q268976
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Jacob Groth''' (født [[1951]]) er en dansk [[komponist]], der er særlig kendt for at lave musik til [[film]]- (eks. Otto er et næsehorn) og [[tv]]-produktioner. Han har gennem årene haft et tæt samarbejde med [[Søren Kragh-Jacobsen]] og lagt musik til de fleste af dennes film. Derudover har Jacob Groth komponeret musikken til en række tv-serier, bl.a. [[Taxa (tv-serie)|Taxa]], [[Rejseholdet]], [[Ørnen (tv-serie)|Ørnen]], [[Krøniken]] og [[Livvagterne]].
'''Jacob Groth''' (født [[12. maj]] [[1951]] i [[København]], [[Danmark]]) er en dansk [[komponist]], der er særlig kendt for at lave musik til [[film]]- (eks. Otto er et næsehorn) og [[tv]]-produktioner. Han har gennem årene haft et tæt samarbejde med [[Søren Kragh-Jacobsen]] og lagt musik til de fleste af dennes film. Derudover har Jacob Groth komponeret musikken til en række tv-serier, bl.a. [[Taxa (tv-serie)|Taxa]], [[Rejseholdet]], [[Ørnen (tv-serie)|Ørnen]], [[Krøniken]] og [[Livvagterne]].


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==

Versionen fra 5. dec. 2013, 02:02

Jacob Groth (født 12. maj 1951 i København, Danmark) er en dansk komponist, der er særlig kendt for at lave musik til film- (eks. Otto er et næsehorn) og tv-produktioner. Han har gennem årene haft et tæt samarbejde med Søren Kragh-Jacobsen og lagt musik til de fleste af dennes film. Derudover har Jacob Groth komponeret musikken til en række tv-serier, bl.a. Taxa, Rejseholdet, Ørnen, Krøniken og Livvagterne.

Eksterne henvisninger

KomponisterSpire
Denne biografi om en komponist er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi