Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Skyd en kirke"

Spring til navigation Spring til søgning
1.516 bytes tilføjet ,  for 7 år siden
m
Gendannelse til seneste version ved Sarrus, fjerner ændringer fra 130.226.139.42 (diskussion | bidrag)
Tag: OBS: Ny bruger fjerner mere end 500 bytes i Wikipedia-navnerum
m (Gendannelse til seneste version ved Sarrus, fjerner ændringer fra 130.226.139.42 (diskussion | bidrag))
En liste over kirker der har åbent for publikum kan findes på [http://www.vejkirker.dk/].
 
== Fremgangsmåden ==
=
Når billedet er i kassen følger du disse trin:
*Billedet skal lægges på Commons som beskrevet [[Hjælp:Commons|her]].
*Tilføj <nowiki>[[Category:Churches in XX Kommune]]</nowiki> til billedbeskrivelsen, hvor '''XX''' er den kommune kirken ligger i. (De danske kirkebilleder på commons var tidligere kategoriseret efter stift (diocese), men er blevet reorganiseret efter region og kommune. Hvis der er flere billeder af samme kirke oprettes en underkategori til kommune-kategorien med kirkens navn.)
*Tilføj billedet til stiftets side under [[:commons:All_religious_buildings_in_Denmark]].
*Find den danske artikel om det sogn, som kirken er placeret i. Den kan enten findes længere nede på siden eller i kategorien [[:Kategori:Danske sogne|Danske sogne]].
*På siden om sognet er der et link til kirken. Følg dette og opret en side for kirken. Billedet af kirken tilføjes som andre billeder.
 
Lægger du mange billeder af den samme kirke op er det en god ide at lave en side på Commons med samme navn som på den danske Wikipedia og tilføje alle billeder til denne side. På denne måde er det nemmere for andre at få et overblik over billederne af den samme kirke.
 
Har du taget billeder inde i kirken, af de vigtigste inventardele, så brug kategorierne på Commons, der hedder Altars in Denmark, Baptismal fonts in Denmark, Pulpits in Denmark, Organs in Denmark, Crucifix in Denmark, Models of ships in Danish churches osv. (Se en længere liste [[Bruger:IbRas#Gallerier|her]].)
 
==Kirkesiden==
98.799

redigeringer

Navigationsmenu