Wikipedia:Beskyttelser: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
De eneste redigeringer som er gode på en skrivebeskyttet side er at fjerne forkerte oplysninger fra biografier om [[:Kategori:Levende personer|levende personer]], samt tilføje noter om at siden er midlertidigt skrivebeskyttet og/eller at dens indhold er omstridt. Ukontroversielt vedligeholdelsesarbejde kan gøres i en del tilfælde, men bør ofte undgås.
 
Sider som beskyttes altid bør altid forsynes med skabelonen {{vis|Skrivebeskyttet}} eller {{vis|Semibeskyttet}} øverst. Når man indsætter en skabelon på en beskyttet side er det ekstra vigtigt at skrive det i [[Hjælp:Redigeringsopsummering|beskrivelsesfeltet]], så det tydeligt fremgår af [[Hjælp:Versionshistorik|versionshistorikken]], hvad redigeringen gør. Bemærk i øvrigt at indsættelse af en af skabelonerne ikke i sig selv beskytter en side.
 
Den som skrivebeskytter en side midlertidigt, bør altid undgå at bedømme hvilken version af siden som er bedst for herefter at skrivebeskytte denne; den eneste undtagelse er sider, som beskyttes på grund af tilbagevendende hærværk. Hvis en side beskyttes på grund af redigeringskrig og denne har et tydeligt startpunkt, kan administratoren vælge at skrivebeskytte versionen før redigeringskrigen startede.
8.980

redigeringer

Navigationsmenu