Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
m
mindre justering omkring rytmisk samtidsmusik, tilføjet forskningsenheden samt forskningssamarbejdet med RUC, AAU og CBS.
m (Gendannelse til seneste version ved Pixi Uno, fjerner ændringer fra CCBondgaard (diskussion | bidrag))
m (mindre justering omkring rytmisk samtidsmusik, tilføjet forskningsenheden samt forskningssamarbejdet med RUC, AAU og CBS.)
Konservatoriet blev oprettet i [[1986]] og havde oprindeligt til huse på [[Frederiksberg]], men har siden [[1996]] været placeret på den tidligere [[Flådestation Holmen]]s område sammen med [[Statens Teaterskole]], [[Den Danske Filmskole]] og [[Kunstakademiets Arkitektskole]].
 
RMC uddanner rytmiske [[musiker]]e, [[musiklærer]]e, lydteknikere og, music management kandidater på højeste niveau og er det eneste udelukkende rytmiske [[konservatorium]] i [[Danmark]] udelukkende for rytmisk samtidsmusik. Rytmisk musikkonservatoriumMusikkonservatorium har endvidere en sangskriveruddannelse og en solistlinje. I 2007 oprettede Rytmisk Musikkonsevatorium en forskningsenhed og er nu aktiv med igangværende forskningsprojekter i samarbejde med bl.a. [[Roskilde Universitet]], [[Aalborg Universitet]] og [[Copenhagen Business School]].
 
Rektor er Henrik Sveidahl, 2012.
3

redigeringer

Navigationsmenu