People: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: '''People''' (original kaldet '''People Weekly''') er et amerikansk ugeblad, udgivet af Time Inc. i 1974. I bladet kan du læse om det nyeste gossip om de kendte i USA. Det er det mest l...
 
Lavet links
Linje 1: Linje 1:
'''People''' (original kaldet '''People Weekly''') er et amerikansk ugeblad, udgivet af Time Inc. i 1974.
'''People''' (original kaldet '''People Weekly''') er et [[amerikansk]] [[ugeblad]], udgivet af [[Time Inc.]] i [[1974]].
I bladet kan du læse om det nyeste gossip om de kendte i USA. Det er det mest læste blad i USA med 46,6 millioner læsere.
I bladet kan du læse om det nyeste gossip om de kendte i [[USA]]. Det er det mest læste blad i USA med 46,6 millioner læsere.
People er også skaberne af bladet "Teen People", der i 1998 først blev udgivet med det samme koncept, bare til teenagere men Teen People blev lukket ned i 2006.
People er også skaberne af bladet "[[Teen People]]", der i [[1998]] først blev udgivet med det samme koncept, bare til teenagere men Teen People blev lukket ned i 2006.
De mest kendte artikler i People er de årlige toplister hvor People bestemmer hvem der er, "World's Most Beautiful People"(Verdens smukkeste mennesker), "Sexiest Man Alive"(Mest sexy mænd i live) m.m. hvor vinderne er stjerner som Beyoncé Knowles, Johnny Depp, Angelina Jolie og mange flere.
De mest kendte artikler i People er de årlige toplister hvor People bestemmer hvem der er, "World's Most Beautiful People"(Verdens smukkeste mennesker), "Sexiest Man Alive"(Mest sexy mænd i live) m.m. hvor vinderne er stjerner som [[Beyoncé Knowles]], [[Johnny Depp]], [[Angelina Jolie]] og mange flere.

Versionen fra 24. jan. 2014, 13:50

People (original kaldet People Weekly) er et amerikansk ugeblad, udgivet af Time Inc. i 1974. I bladet kan du læse om det nyeste gossip om de kendte i USA. Det er det mest læste blad i USA med 46,6 millioner læsere. People er også skaberne af bladet "Teen People", der i 1998 først blev udgivet med det samme koncept, bare til teenagere men Teen People blev lukket ned i 2006. De mest kendte artikler i People er de årlige toplister hvor People bestemmer hvem der er, "World's Most Beautiful People"(Verdens smukkeste mennesker), "Sexiest Man Alive"(Mest sexy mænd i live) m.m. hvor vinderne er stjerner som Beyoncé Knowles, Johnny Depp, Angelina Jolie og mange flere.