Mads Vangsø: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Mads Vangsø''' er en dansk radiovært og stand-up komiker, som var vært på [[DR]] [[P3]]'s ''[[Monkey Business]]'' sammen med [[Adam Duvå Hall]]. Han er også dommer på [[TV 2]]'s [[Scenen er din]]. Han medvirkede desuden, sammen med blandt andre [[Casper Christensen]] og [[Jan Gintberg]], i [[Tæskeholdet]], en af Danmarks største mediesucceser gennem halvfemserne.
'''Mads Vangsø''' er en dansk radiovært og stand-up komiker, som var vært på [[DR]] [[P3]]'s ''[[Monkey Business]]'' sammen med [[Adam Duvå Hall]]. Han har også været dommer på [[TV 2]]'s [[Scenen er din]]. Han medvirkede desuden, sammen med blandt andre [[Casper Christensen]] og [[Jan Gintberg]], i [[Tæskeholdet]], en af Danmarks største mediesucceser gennem halvfemserne.


Mads Vangsø var også vært til Dansk Melodi Grand Prix 2006 sammen med [[Adam Duvå Hall]] og er pt. ansat på TV3
Mads Vangsø var også vært til Dansk Melodi Grand Prix 2006 sammen med [[Adam Duvå Hall]] og er pt. ansat på TV3

Versionen fra 14. jul. 2006, 22:16

Mads Vangsø er en dansk radiovært og stand-up komiker, som var vært på DR P3's Monkey Business sammen med Adam Duvå Hall. Han har også været dommer på TV 2's Scenen er din. Han medvirkede desuden, sammen med blandt andre Casper Christensen og Jan Gintberg, i Tæskeholdet, en af Danmarks største mediesucceser gennem halvfemserne.

Mads Vangsø var også vært til Dansk Melodi Grand Prix 2006 sammen med Adam Duvå Hall og er pt. ansat på TV3


Eksterne henvisninger

BiografiSpire
Denne biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.