Forskel mellem versioner af "Professionshøjskolen UCC"

Spring til navigation Spring til søgning
1.004 bytes tilføjet ,  for 6 år siden
m
Beskrivelse
m (Bot: Fjern udtrykket Skabelon: i brug af skabelon - unødvendig)
m (Beskrivelse)
Fra'''Professionshøjskolen [[1.UCC januar]]- [[2008]]University erCollege disse tre [[organisation]]Capital '''er gået sammen i en flerfaglig uddannelsesorganisation, hvis primære opgave er at udbyde professionsbacheloruddannelser og efter- og videreuddannelse til den offentlige og den private sektor. UCC Oprindeligtuddanner varkvalificerede navnetmedarbejdere '''Professionshøjskolenog Københavnledere til Universitylandets Collegefolkeskoler, Copenhagen'''.pædagogiske UCCarbejdspladser stårog for University College Capitalsundhedssektor.
'''Professionshøjskolen UCC''' er en [[Danmark|dansk]] [[professionshøjskole]], der er dannet ved en [[fusion]] af [[CVU Storkøbenhavn]], [[CVU København & Nordsjælland]] og [[Frøbelseminariet]].
 
UCC er også en forskningsinstans: UCC arbejder målrettet med forskningsbaseret viden om, hvad der virker i praksis.
Fra [[1. januar]] [[2008]] er disse tre [[organisation]]er gået sammen i en flerfaglig uddannelsesorganisation, hvis primære opgave er at udbyde professionsbacheloruddannelser og efter- og videreuddannelse til den offentlige og den private sektor. Oprindeligt var navnet '''Professionshøjskolen København – University College Copenhagen'''. UCC står for University College Capital.
 
UCC rummer desuden Center for Undervisnings­midler (CFU), som udlåner læremidler og tilbyder faglig, didaktisk vejledning til skoler og gymnasier.
== Professionsbacheloruddannelser ==
Professionshøjskolen UCC udbyder syv forskellige professionsbacheloruddannelser:
* [[Læreruddannelsen i Danmark|Lærer]]
* [[Pædagog]]
* [[Sygeplejerske]]
* [[Fysioterapeut]]
* [[Afspændingspædagog]]
* [[Tekstilformidler]]
* Tegnsprogs- og MHS-tolk
 
=== Uddannelsesmiljøer ===
== Efter- og videreuddannelse ==
Med mere end 15.000 studerende fordelt på afdelinger i Storkøbenhavn, Hillerød og på Bornholm er Professionshøjskolen UCC med til at præge det velfærdssamfund, vi er en del af.
Professionshøjskolen UCC udbyder kurser, [[diplomuddannelse]]r og andre kompetencegivende [[Efteruddannelse|efter-]] og [[videreuddannelse]]r inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område samt inden for ledelse og vejledning.
 
I fremtiden skal UCC’s uddannelser på Sjælland samles i to store Campus: Campus Hillerød og Campus Carlsberg. Campus Carlsberg er ved at blive bygget og forventes at blive indviet i 2016.
 
=== Professionsbacheloruddannelser ===
Professionshøjskolen UCC udbyder syvotte forskellige professionsbacheloruddannelser:
 
[https://ucc.dk/laerer Lærer]
[https://ucc.dk/paedagog Pædagog]
[https://ucc.dk/paedagogisk-assistent Pædagogisk assistent]
[https://ucc.dk/sygeplejerske Sygeplejerske]
[https://ucc.dk/fysioterapeut Fysioterapeut]
[https://ucc.dk/psykomotorisk-terapeut Psykomotorisk terapeut]
[https://ucc.dk/tegnsprogstolk Tegnsprogstolk]
[https://ucc.dk/tekstilformidler Tekstilformidler]
 
=== Efter- og videreuddannelse ===
Professionshøjskolen UCC udbyder kurser,  [[diplomuddannelsediplomuddannelser]]r  og andre kompetencegivende  [[Efteruddannelse|efter-]]  og  [[videreuddannelseVidereuddannelse|videreuddannelser]]r  inden for det pædagogiske og sundhedsfaglige område samt inden for ledelse og vejledning.
 
=== Historie ===
'''Professionshøjskolen UCC''' er en [[Danmark|dansk]] [[professionshøjskole]], der  er dannet ved en [[ fusion]]  af [[ CVU Storkøbenhavn]], [[ CVU København & Nordsjælland]]  og [[ Frøbelseminariet]].
 
Oprindeligt var navnet Professionshøjskolen København – University College Copenhagen. UCC står for University College Capital.
 
Professionshøjskolen UCC har omkring 1000 ansatte.
== Ekstern henvisning ==
* [http://www.ucc.dk Professionshøjskolen UCC's hjemmeside]
9

redigeringer

Navigationsmenu