Automation: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
tilføj
No edit summary
Tags: Visuel redigering gettingstarted edit
Linje 1: Linje 1:
'''Automation''' eller '''automatisering''' er en [[produktivitet]]sfaktor. Det er en aktivitet, som består i at erstatte brug af [[menneske]]lige ressourcer – fysiske eller mentale – med [[maskine]]lle ressourcer – enten til udførelse af de fysiske aktiviteter eller til data- og [[informationsbehandling]]saktiviteter. I sidstnævnte tilfælde kan der i større eller mindre udstrækning indgå beslutningstagen vedrørende forud fastlagte beslutninger og kombinationsmuligheder af beslutninger.
'''Automation''' køer eller '''automatisering''' er en [[produktivitet]]sfaktor. Det er en aktivitet, som består i at erstatte brug af [[menneske]]lige ressourcer – fysiske eller mentale – med [[maskine]]lle ressourcer – enten til udførelse af de fysiske aktiviteter eller til data- og [[informationsbehandling]]saktiviteter. I sidstnævnte tilfælde kan der i større eller mindre udstrækning indgå beslutningstagen vedrørende forud fastlagte beslutninger og kombinationsmuligheder af beslutninger.


[[Kategori:Automatik| ]]
[[Kategori:Automatik| ]]

Versionen fra 4. apr. 2014, 08:23

Automation køer eller automatisering er en produktivitetsfaktor. Det er en aktivitet, som består i at erstatte brug af menneskelige ressourcer – fysiske eller mentale – med maskinelle ressourcer – enten til udførelse af de fysiske aktiviteter eller til data- og informationsbehandlingsaktiviteter. I sidstnævnte tilfælde kan der i større eller mindre udstrækning indgå beslutningstagen vedrørende forud fastlagte beslutninger og kombinationsmuligheder af beslutninger.

SamfundSpire
Denne samfundsartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.