Rasmus Ankersen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m tilføjelse af bogtitel: Sult i paradis
Jeg har fjernet irrelevante informationer, men jeg vil også gerne have, at profilen bliver slettet helt, så der kun er en engelsk wikiprofil for Rasmus Ankersen. Kan en administrator slette denne danske side helt? På forhånd tak for hjælpen.
Linje 1: Linje 1:
'''Rasmus Ankersen''' (født [[22. september]] [[1983]] i [[Herning]]) er en [[Danmark|dansk]] [[coach]] og [[forfatter]] samt tidligere [[fodboldspiller]] og [[fodboldtræner|-træner]] i [[FC Midtjylland]].
'''Rasmus Ankersen''' (født [[22. september]] [[1983]] i [[Herning]]) er en [[Danmark|dansk]] [[coach]] og [[forfatter]].

Rasmus Ankersen har udgivet bøgerne ''En vinders DNA'', ''Leder DNA'', ''Opdragelse af en vinder,'' ''Guldminerne'' samt ''Sult i paradis'' på Forlaget Turbulenz. Han rejser rundt i verden for at leve med, træne med og besigtige nogle af verdens bedste talentmiljøer inden for sport. Han arbejder sideløbende som mentaltræner og personlig sparringspartner for topsportsfolk og ledere.

Ankersen er desuden foredragsholder inden for motivation, vindermentalitet og ledelse og uddannet UEFA A-licens træner. I 2010 skrev han et indlæg i statsminister [[Lars Løkke Rasmussen]]s bog ''Den danske drøm'' om at skabe sult i paradis. "How to create hunger in paradise" er overskriften til hans foredrag, når han forelæser eller taler i udlandet.


{{kilder|dato=Uge 4, 2011}}
{{kilder|dato=Uge 4, 2011}}

Versionen fra 19. maj 2014, 16:33

Rasmus Ankersen (født 22. september 1983 i Herning) er en dansk coach og forfatter.

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FodboldSpire
Denne biografi om en fodboldtræner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
FodboldSpire
Denne biografi om en fodboldspiller er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi