Forskel mellem versioner af "Ataf"

Spring til navigation Spring til søgning
206 bytes fjernet ,  for 7 år siden
opdateret teksten
m (Bot: Migrerer 1 interwikilinks, som nu leveres af Wikidatad:q4812633)
(opdateret teksten)
|Hjemmeside = [http://www.atafkhawaja.dk atafkhawaja.dk]
}}
'''Ataf Mohammed Khawaja''' er kendten [[Danmark|dansk]] [[rapper]], der i hiphopkredsehiphop-kredse også er kendt under navnet Sorte Slyngel. Han har [[Pakistan|pakistanske]] rødder og opvokset i [[Vanløse]] og har været en del af det danske hiphopmiljø de sidste 15 år. Ataf begyndte som solist, men dannede hurtigt gruppen Smooth Asiatics, som siden er kendt som Kidnap. Kidnap blev store i undergrundsmiljøet, men de rappede på engelsk. Ataf syntes udfordringen lå i at rappe på dansk, og dette resulterede bl.a. i gæsteoptræden på [[Jokeren]] og [[Den Gale Pose]]s 3. album og turné, medvirken på [[Clemens]]’ første album ”Regnskabets Time”, og Ataf har desuden 3 gange stået på [[Roskilde Festivalen]]s hiphopscene.
'''Ataf Mohammed Khawaja''' er en [[Danmark|dansk]] [[rapper]]. Han er aktuel med sit debutalbum ''[[Paraderne Nede]]'', inklusiv de seneste hits ''Sommerfugl'' og ''Det' For Sent Nu'' med radio-air. Ataf Khawaja bor på [[Vesterbro (København)|Vesterbro]] i [[København]].
 
Ataf er kendt i hiphopkredse under navnet Sorte Slyngel. Han har [[Pakistan|pakistanske]] rødder og opvokset i [[Vanløse]] og har været en del af det danske hiphopmiljø de sidste 15 år. Ataf begyndte som solist men dannede hurtigt gruppen Smooth Asiatics, som siden er kendt som Kidnap. Kidnap blev store i undergrundsmiljøet, men de rappede på engelsk. Ataf syntes udfordringen lå i at rappe på dansk, og dette resulterede bl.a. i gæsteoptræden på [[Jokeren]] og [[Den Gale Pose]]s 3. album og turné, medvirken på [[Clemens]]’ første album ”Regnskabets Time”, og Ataf har desuden 3 gange stået på [[Roskilde Festivalen]]s hiphopscene.
 
== Eksterne henvisninger ==
Anonym bruger

Navigationsmenu