Muskelsvindfonden: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
57 bytes fjernet ,  for 15 år siden
flyttet dobbeltkonfekt i beskrivelsen. Grøn koncert blev nævnt 2 gange næsten lige efter hinanden.
(→‎Underafdelinger: tilføjet årstal og koncerter plus fakta om udstyr osv.)
(flyttet dobbeltkonfekt i beskrivelsen. Grøn koncert blev nævnt 2 gange næsten lige efter hinanden.)
'''Muskelsvindfonden''' er en [[medlemsforening]] der har som mål at forbedre vilkårene for folk med [[muskelsvind]]. Foreningen er stiftet i 1971.
 
En del af arbejdet finansieres ved, at man afholder [[Grøn Koncert]] i samarbejde med [[Tuborg]]. Derudover driver man hvert år på [[Roskilde Festival]] to [[burger]]boder, hvor overskuddet går til foreningens arbejde.
 
== Underafdelinger ==
Muskelsvindfonden har flere [[fundraising]] aktiviteter. Disse er blandt andet den kendte [[Grøn Koncert]] og [[Åh Abe]] rettet primært imod henholdvis voksne og børn. Grøn Koncert har eksisteret siden 1983 og laves i samarbejde med [[Tuborg]]. Åh Abe har eksisteret siden 1995. Først et par år som God Morgen Abe koncerter. Siden som Åh Abe koncerter. Derudover driver man hvert år på [[Roskilde Festival]] to [[burger]]boder, hvor overskuddet også går til foreningens arbejde.
 
Det Grønne Crew, eller Crewet, er alle de frivillige, der opsætter telte og scene, og sælger en masse kaffe, is og franske hotdogs på Åh Abe, Grøn Koncert og DR's Slotskoncerter. Inden for crewet udtales det "Kræwet".
72

redigeringer

Navigationsmenu