International Politik NU: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
{{notabilitet}}
wiki + kat + fjerner reklame og uneutrale sætninger
 
Linje 1: Linje 1:
'''International Politik - NU''' eller '''IP-NU''', er en faglig studenterforening grundlagt ved [[Institut for Statskundskab (Aarhus Universitet)|Institut for Statskundskab]][[Aarhus Universitet]]. Foreningen blev grundlagt i 2013 og dens formål er at fremme debatten om [[international politik]]. Siden grundlæggelsen har den været en aktiv arrangør af debatter, seminarer, forelæsningsrækker og studieture henvendt til instituttets medarbejdere og studerende samt andre interesserede.
{{tætpå}}
{{notabilitet}}
International Politik - NU eller IP-NU, er en studenterforening grundlagt ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet, og har været en aktiv arrangør af debatter, seminarer, forelæsningsrækker og studieture siden sin oprettelse i 2013.


Foreningen har blandt andet afholdt arrangementer med [[Anders Fogh Rasmussen]], [[USA's ambassadør i Danmark|Rufus Gifford]], [[Ole Wæver]] og [[Fathi El-Abed]]. Desuden har den arrangeret studieture til [[Marokko]] og [[Vestsahara]] samt til [[Israel]] og [[Palæstina]].
Foreningen er grundlagt af seks studerende ved Aarhus Universitet: Maria Mundt Knudsen, Sophie Ødgaard Nielsen, Jonas Gejl Pedersen, Johanne Damgaard Sørensen, Sidsel Marie Nygaard & Rachel Stoklund. IP-NU er udelukkende drevet af frivilligt arbejde, og bestod i efteråret 2014 af omkring 36 mere eller mindre aktive medlemmmer.


== Ekstern henvisning ==
Foreningens arrangementer er typisk åbne for alle, også personer udenfor Aarhus Universitet. Arrangementerne afholdes som regel på dansk eller engelsk og har en høj faglig kvalitet.
[http://ip-nu.dk Foreningens hjemmeside]


[[Kategori:Studenterforeninger ved Aarhus Universitet]]
Eksempler på arrangementer:
[[Kategori:International politik]]

NATO efter Afghanistan, med Anders Fogh Rasmussen.
Studietur til Vestsahara/Marokko med foreningen YATA Danmark

Foreningen kan besøges på:

[http://www.ip-nu.dk www.ip-nu.dk]

Nuværende version fra 23. okt. 2014, 13:57

International Politik - NU eller IP-NU, er en faglig studenterforening grundlagt ved Institut for StatskundskabAarhus Universitet. Foreningen blev grundlagt i 2013 og dens formål er at fremme debatten om international politik. Siden grundlæggelsen har den været en aktiv arrangør af debatter, seminarer, forelæsningsrækker og studieture henvendt til instituttets medarbejdere og studerende samt andre interesserede.

Foreningen har blandt andet afholdt arrangementer med Anders Fogh Rasmussen, Rufus Gifford, Ole Wæver og Fathi El-Abed. Desuden har den arrangeret studieture til Marokko og Vestsahara samt til Israel og Palæstina.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

Foreningens hjemmeside