Den Blå Lotus: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Uencyklopædisk
Opretter artikel ordentligt
Linje 1: Linje 1:
'''''Den Blå Lotus''''' ([[Fransk (sprog)|fransk]] originaltitel '''''Le Lotus bleu''''') er det femte hæfte i [[tegneserie]]n om ''[[Tintins oplevelser]]''. Det er tegnet af den [[Belgien|belgiske]] tegneserietegner [[Hergé]] og blev udgivet i 1936 i sort/hvid og i 1946 i farver.
{{Uencyklopædisk}}
Den blå lotus (hule)


Historien fortsætter plottet hvor det foregående hæfte ''[[Faraos Cigarer]]'' slap, og fortæller om den unge [[reporter]] [[Tintin (figur)|Tintin]] og hans [[hund]] [[Terry]], der bliver inviteret til [[Kina]] under [[Japans invasion af Manchuriet]] i 1931, hvor han afslører japanske spioners rænkespil og afdækker en [[narkotika]]smugling.
I serien Den blå lotus optræder Tintin, og hans plejebror Thang. De opdager opiums hulen Den Blå Lotus

{{Tintin}}
{{tegneseriestub}}

[[Kategori:Tintin-universet]]

Versionen fra 16. nov. 2014, 22:04

Den Blå Lotus (fransk originaltitel Le Lotus bleu) er det femte hæfte i tegneserien om Tintins oplevelser. Det er tegnet af den belgiske tegneserietegner Hergé og blev udgivet i 1936 i sort/hvid og i 1946 i farver.

Historien fortsætter plottet hvor det foregående hæfte Faraos Cigarer slap, og fortæller om den unge reporter Tintin og hans hund Terry, der bliver inviteret til Kina under Japans invasion af Manchuriet i 1931, hvor han afslører japanske spioners rænkespil og afdækker en narkotikasmugling.

TalebobleSpire
Denne tegneserieartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.