Olav Skaaning Andersen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Bot: Datomærk skabeloner
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
{{ingen kilder|dato=januar 2013}}
{{ingen kilder|dato=januar 2013}}
'''Olav Skaaning Andersen''', født 23. juni 1965 i [[Hjortsvang]] mellem [[Vejle]] og [[Horsens]], er en [[Danmark|dansk]] [[journalist]], [[redaktør]] og [[forfatter]], der siden [[2010]] har været [[chefredaktør]] på [[B.T.]].
'''Olav Skaaning Andersen''', født 23. juni 1965 i [[Hjortsvang]] mellem [[Vejle]] og [[Horsens]], er en [[Danmark|dansk]] [[journalist]], [[redaktør]] og [[forfatter]], der siden [[2010]] har været [[ansvarshavende-chefredaktør]] på [[B.T.]].
Olav Skaaning Andersen er en af Danmarks bedst betalte og højst rangerende personer i dansk journalistik. Helt op til 4 gange har han været nomineret til [[Kaulin]] prisen, den fine pris i dansk journalistik.
Dokumentaren som omhandlede doping i "Le Tour De France" hed "Doping på landevejen" og var banebrydene eftersom [[Bjarne Riis]] samme år havde vundet løbet. Mange danskere var imod, Olav Skaaning Andersens og med-journalist Niels Christian Jungs mening, om at [[Bjarne Riis]] skulle havde taget doping for at vinde [[Tour de France]] men da de havde beviserne for at [[Bjarne Riis]] havde taget doping, samt næsten alle andre cykleryttere i [[Tour de France]] på det tidspunkt, fik folk øjnene op for hvad de to Journalister havde fundet, og hvilken opdagelse det var.


Selv i dag mange år efter, er [[Olav Skaaning Andersen]] og [[Niels Christian Jung]] stadig store journalister i dansk og udenlands cykelsports historie.
{{FD|1965|Levende|Andersen, Olav Skåning}}

{{FD|1965|Levende|Andersen, Olav Skaaning}}


[[Kategori:Journalister ved BT]]
[[Kategori:Journalister ved BT]]
Linje 10: Linje 14:
[[Kategori:Personer i Kraks Blå Bog]]
[[Kategori:Personer i Kraks Blå Bog]]
[[Kategori:Personer fra Jylland]]
[[Kategori:Personer fra Jylland]]
[[Kategori:Bedst betalte journalister i Danmark]]
[[Kategori:Prisvindene Danskere]]
[[Kategori:Anerkendt journalist]]
[[Kategori:Tour de France]]






Versionen fra 3. dec. 2014, 19:00

Olav Skaaning Andersen, født 23. juni 1965 i Hjortsvang mellem Vejle og Horsens, er en dansk journalist, redaktør og forfatter, der siden 2010 har været ansvarshavende-chefredaktørB.T.. Olav Skaaning Andersen er en af Danmarks bedst betalte og højst rangerende personer i dansk journalistik. Helt op til 4 gange har han været nomineret til Kaulin prisen, den fine pris i dansk journalistik. Dokumentaren som omhandlede doping i "Le Tour De France" hed "Doping på landevejen" og var banebrydene eftersom Bjarne Riis samme år havde vundet løbet. Mange danskere var imod, Olav Skaaning Andersens og med-journalist Niels Christian Jungs mening, om at Bjarne Riis skulle havde taget doping for at vinde Tour de France men da de havde beviserne for at Bjarne Riis havde taget doping, samt næsten alle andre cykleryttere i Tour de France på det tidspunkt, fik folk øjnene op for hvad de to Journalister havde fundet, og hvilken opdagelse det var.

Selv i dag mange år efter, er Olav Skaaning Andersen og Niels Christian Jung stadig store journalister i dansk og udenlands cykelsports historie.


DanmarkSpire
Denne biografi om en dansker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi