Forskel mellem versioner af "Sven A. Blomberg"

Spring til navigation Spring til søgning
36 bytes fjernet ,  for 6 år siden
Fjerner version 7901844 af Savfisk (diskussion) Kronprinsen er Oberst ifølge kongehuset.dk
m (Gendannelse til seneste version ved 109.56.239.80, fjerner ændringer fra Savfisk (diskussion | bidrag))
(Fjerner version 7901844 af Savfisk (diskussion) Kronprinsen er Oberst ifølge kongehuset.dk)
'''Sven Arne Blomberg''' (født [[2. juli]] [[1950]]) er en dansk erhvervsleder og reserveofficer. Han har siden [[1995]] været adm. direktør for [[BRFkredit]].
 
Han er vokset op i [[Vangede]], uddannet reserveofficer og er pt. den eneste [[oberst]] af reserven i Danmark (foruden H.K.H. kronprins Frederik), studerede [[samfundsfag]] på [[Københavns Universitet]], begyndte i [[Kgl. Brand]]s sekretariat og læste samtidig på [[Handelshøjskolen i København]], hvor han tog en HD i afsætningsøkonomi, senere suppleret med kurser på IMD i [[Lausanne]]. Allerede i [[1989]] blev han adm. direktør for Kgl. Brand og vicedirektør i [[Skandia Försikring AB]].
 
Han har været bestyrelsesmedlem i [[Foreningen til unge Handelsmænds Uddannelse]], Copenhagen Business School og Finanssektorens Uddannelsespolitiske Udvalg. Han har været formand for [[Reserveofficersforeningen]] i Danmark og er medlem af præsidiet for [[Kredsen Mars og Merkur Danmark]] og Folk og Forsvar, medstifter af [[Soldaterlegatet]]. I [[2012]] kom det frem, at [[Forsvarsministeriet]]s konsulentbureau havde opfordret Blomberg til at søge jobbet som ny [[forsvarschef]]. Han søgte dog ikke stillingen, fordi han anså sig selv som værende for gammel.<ref>[http://www.b.dk/politiko/forsvarsminister-jagter-civile-ledere Christian Brøndum, "Forsvarsminister jagter civile ledere"], ''[[Berlingske]]'', 4. marts 2012.</ref>
11.344

redigeringer

Navigationsmenu