Loven om tiltrækning: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Bot: Datomærk skabeloner
hendes > sin
Linje 9: Linje 9:


Historisk set er Loven om Tiltrækning ikke noget nyt og omkring århundrede skiftet er der skrevet flere bøger om emnet, bla andet; ''Thought Vibration or the Law of Attraction in the Thought World'' 1906 skrevet af William Walker Atkinson (1862–1932).
Historisk set er Loven om Tiltrækning ikke noget nyt og omkring århundrede skiftet er der skrevet flere bøger om emnet, bla andet; ''Thought Vibration or the Law of Attraction in the Thought World'' 1906 skrevet af William Walker Atkinson (1862–1932).
Frasen "loven om tiltrækning" (law of attraction) fremstod i flere teosofiske skrifter bl.a. andet forfattere som William Quan Judge in 1915 og Annie Besant i 1919. Besant sammenlignede hendes version af loven med tyngdeloven; du ved ikke HVORFOR den virker, du ved blot AT den virker og forklarede at den præsenterede en form for Karma.
Frasen "loven om tiltrækning" (law of attraction) fremstod i flere teosofiske skrifter bl.a. andet forfattere som William Quan Judge in 1915 og Annie Besant i 1919. Besant sammenlignede sin version af loven med tyngdeloven; du ved ikke HVORFOR den virker, du ved blot AT den virker og forklarede at den præsenterede en form for Karma.


{{kilder|dato=Uge 7, 2013}}
{{kilder|dato=Uge 7, 2013}}

Versionen fra 11. jan. 2015, 15:13

Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.

Loven om tiltrækning er blevet populariseret efter filmen "the Secret" af Rhonda Byrne fra 2006. "Hemmeligheden" (the secret) er "loven om tiltrækning" som enkelt kan forklares ved at du får det du beder om. Dette betyder kort fortalt at du skaber din egen virkelighed baseret på dine tanker. Hvis du flytter dit fokus fra det du ikke vil have, til det du gerne vil have sker det.

Ex; fokuserer du på regningerne som kommer ind af døren, kommer der flere regninger. Men fokuserer du derimod på at der kommer penge ind af døren, kommer de! Spirituelt forklares det ved hjælp af kvantefysik; vi består alle af energi og ved at fokusere positivt og sende det ud i universet, skaber det positive vibrationer som kommer tilbage positivt. Negative tanker, kommer tilbage negativ.

VIDENSKABELIGT FORKLARES det ved at alt i universet er et resultat af en frekvens, og vi kan ændre frekvens ved hjælp af vores følelser blandet med vores tanker. Hjertet og hjernen er begge ekstremt elektromagnetiske organer som tilsammen kan ændre den fysiske virkelighed vi lever i. Dette er forklaringen på at nogle mennesker i verden kan heale ved hjælp af 'tankens kraft'.. De koncentrere simpelthen deres følelser og tanker på den virkelighed de vil skabe, tænker som om at den virkelighed allerede ér virkelighed, forventer den uden tvivl og på den måde ændrer de fysiske atomer gennem de muligheder som de i sandheden er.

Historisk set er Loven om Tiltrækning ikke noget nyt og omkring århundrede skiftet er der skrevet flere bøger om emnet, bla andet; Thought Vibration or the Law of Attraction in the Thought World 1906 skrevet af William Walker Atkinson (1862–1932). Frasen "loven om tiltrækning" (law of attraction) fremstod i flere teosofiske skrifter bl.a. andet forfattere som William Quan Judge in 1915 og Annie Besant i 1919. Besant sammenlignede sin version af loven med tyngdeloven; du ved ikke HVORFOR den virker, du ved blot AT den virker og forklarede at den præsenterede en form for Karma.

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.


PseudovidenskabSpire
Denne artikel om pseudovidenskab er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.