Brugerdiskussion:Tøndemageren: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 56: Linje 56:
* kategorier - på min oversigt kan jeg se nogle af dem kun har skjult kategori på som kategori. Det gør det svære at holde styr på hvad for nogle kategorier der er. Derudover kan en kategori, som også har interwiki-links, bruges til at let kunne finde den tilsvarende kategori på en anden wiki. Men ''Kategori:Skjulte kategorier'' er for lidt.
* kategorier - på min oversigt kan jeg se nogle af dem kun har skjult kategori på som kategori. Det gør det svære at holde styr på hvad for nogle kategorier der er. Derudover kan en kategori, som også har interwiki-links, bruges til at let kunne finde den tilsvarende kategori på en anden wiki. Men ''Kategori:Skjulte kategorier'' er for lidt.
Og når jeg haft i dig: I [[:Kategori:Singlechart]] findes både [[:Kategori:Singlechart usages for Danmark]] og [[:Kategori:Singlechart usages for Denmark]]. Er der behov for begge?
Og når jeg haft i dig: I [[:Kategori:Singlechart]] findes både [[:Kategori:Singlechart usages for Danmark]] og [[:Kategori:Singlechart usages for Denmark]]. Er der behov for begge?
:Angående iw, så gør jeg selvfølgelig det. Gik lidt stærkt, men skal nok komme igennem det snarest muligt.
:Angående skjulte kategorier, så skal jeg nok få kigget på det også
:Og sidst, så er det to forskellige parametre der er brugt til de to kategorier (altså "Danmark" og "Denmark"). Men de henviser godt nok til det samme, så kan godt være én. Kan det klares gennem redirect? mvh [[Bruger:Tøndemageren|Tøndemageren]] ([[Brugerdiskussion:Tøndemageren|diskussion]]) 6. mar 2015, 11:12 (CET)

Versionen fra 6. mar. 2015, 11:12

Dette er Tøndemagerens diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Tøndemageren.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 27. Jan 2015 06:36

Trine Dyrholm

Hej Tøndemageren. Jeg kan se, at du har rettet i artiklen om Trine Dyrholm. Du har bl.a. rettet Robert for årets kvindelige hovedrolle – tv-serie til Robert for årets kvindelige hovedrolle, hvilket jeg synes er uhensigtsmæssigt, da Robertprisen gives til både bedste hovedroller i film og tv-serier, og hendes modtagelse af prisen vil således ikke fremgår af artiklen Robert for årets kvindelige hovedrolle. Jeg har tilladt mig at rette det tilbage, og har også genindsat kilden på, at hun har vundet prisen, da vi ligeså godt kan underbygge det, når nu kilden foreligger. Jeg håber, at du er enig i mine rettelser. De øvrige rettelser var udmærkede, så fortsæt endelig dit gode arbejde og hav en god weekend. Mvh. Toxophilus (diskussion) 6. feb 2015, 15:25 (CET)

Vi er helt enige om at der skal linkes til de rigtige ting. Jeg havde imidlertid ikke observeret at du havde rettet den del. Jeg rettede blot IP-brugerens rettelser, da de ikke fulgte stilmanualen. God weekend til dig også. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. feb 2015, 15:33 (CET)
Alt forladt. Toxophilus (diskussion) 6. feb 2015, 15:35 (CET)

et spørgsmål om DrDose

jeg er faldet over en del artikler som består af 6-7 ord og en infoboks med yderlig 4-5 ord som for eksempel Man Like Me, alle oprettet af DrDose, mit spørgsmål går på er der nogen som nogensiden har gået DrDose mange oprettelser igennem?? hvordan med notabilitet ved de mange oprettelser, er der kigget på den?? -- Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 19:27 (CET)

DrDose oprettede vist artikler ud fra DR's arkiver eller noget i den stil. Der har været forsøgt oprydning før så vidt jeg husker, men tvivler på det er gennemført. Men der er uden tvivl mange af oprettelserne der vil have problemer med notabiliteten. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. feb 2015, 19:28 (CET)
Jeg har læst at de er oprettet ud fra DR's arkiver på Brugerdiskussion:DrDose, men de oprettelser jeg har set, linker ikke til andre wikipedia, og ja rigtig mange indeholder ikke rigtig noget, så jeg ved ikke lige hvordan jeg griber det an, forstået således om hver og en som ikke er til at finde yderlige oplysninger om via google eller andre wikipedia, skal de alle igennem et Sletningsforslag og afstemning eller er en skabelon nok?? --Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 19:36 (CET)
DrDose nævnte på et møde tilbage i 2009, at P3's musikleksikon skulle nedlægges, og at man derfor ville lægge indholdet ind i Wikipedia. Han fik venlig respons, men mødets primære formål var stiftelse af Wikimedia Danmark, så vi fik ikke spurgt ind til hans projekt. Efterfølgende, da vi opdagede musikleksikonets stærkt svingende kvalitet, var der ikke så meget at gøre; en del bands er klart notable, men deres artikler fortæller det ikke; andre bands er ikke specielt interessante, men har åbenbart haft en sang eller to i radioen. Det vil være fint at gå artiklerne igennem, men i mange tilfælde skal der en del detektivarbejde til for at få afklaret notabiliteten. --Palnatoke (diskussion) 25. feb 2015, 19:46 (CET)
Jeg vil umiddelbart foreslå sletningsforslag, da andre jo kan komme med deres syn på sagen den vej rundt. Mvh Tøndemageren (diskussion) 25. feb 2015, 19:50 (CET)
Ganske enig: Lav et kvarters detektivarbejde. Hvis du ikke har fundet noget spændende om bandet på den tid, er det tid til sletningsforslag. --Palnatoke (diskussion) 25. feb 2015, 20:02 (CET)
jeg tjekker normalt den engelske wikipedia, og google, og hvis der ikke popper en masse op, vil det så være sletningsforslag?? --Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 20:09 (CET)
Jeg tillader mig lige at blande mig i debatten, for selv en del af de artikler med egentlig tekst er også af stærkt tvivlsom encyklopædisk kvalitet, med meget POV-sprog og massevis af påstande uden kilder. Jeg har selv rettet en del af dem, men så vidt jeg husker blev der oprettet i omegnen af 1400 artikler, så der er rigeligt at give sig i kast med. Det ville været rigtig godt, at få ryddet ud i dem, som kun består af én sætning. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. feb 2015, 20:29 (CET)
Velkommen Toxophilus det er altid dejligt med flere meninger, er der nogen der ved om det er muligt at en bot laver en liste med alle DrDose oprettelser?? i stil med Steenth lister? da det ville gøre det en del nemmere at komme igennem alle de mange stubbe med videre -- Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 20:34 (CET)
Det kan du gør under brugerbidrag, og sætte Navnerumt il artikler, og kun inkludere artikeloprettelser: sådan. Alternativt er der X!'s tools: her. Der er muligvis også andre, og smartere, måder. Toxophilus (diskussion) 25. feb 2015, 20:52 (CET)
Toxophilus, det ville bare være mere overskueligt hvis det var en liste hvor man kunne slette dem man havde tjekket ---Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 21:01 (CET)
PS det handler om 1.478 artikler ifølge X!'s tools -- Zoizit (diskussion) 25. feb 2015, 21:03 (CET)
Jeg taget listen fra X!'s tool og sortere dem fra, som har autoritetsdata eller interwiki-links og resten er på Bruger:Steenth/sandkasse11 - 334 stk - de første har jeg kunne finde i http://musicbrainz.org/ - jeg har en konto på netop Musicbrainz for at kunne linke fra til wikipedia og wikidata, så jeg senere kan indsætte autoritetsdata, når Wikidata bliver opdateret. --Steen Th (diskussion) 25. feb 2015, 21:56 (CET)
Jeg kan forstå at artiklerne stammer fra DR's musikleksikon . Var der ikke en ide at flytte dem til wikisource i stedet for helt at fjerne dem fra wiki? Det er et omfattende værk som det ville være synd gik helt til spilde. mvh TorbenTT (diskussion) 26. feb 2015, 05:30 (CET)
Ideelt ville det jo være bedst at de mange stubbe blev udvidet, men de som jeg har kigget på er bare svære at finde yderligt materiale om, måske er det fordi det kun er en enkel sang der i tidernes morgen er blevet spillet i radioen fra nogle af disse bands. -- Zoizit (diskussion) 26. feb 2015, 10:07 (CET)

Ingen kilder i indledning

Hej Tøndemageren,

Kan se at du i min nylige redigering af Rema 1000 flyttede kilderne fra indledningen ned i brødteksten med henvisning til stilmanualen. Jeg har derfor gennemlæst stilmanualen endnu engang, samt udvidelsen af stilmanualen Wikipedia:Kildeangivelser og kan ikke finde et sådant udsagn. Kan du ikke henvise mig til hvor det fremgår af stilmanualen? A3ng3l (diskussion) 6. mar 2015, 05:20 (CET)

Hej. Jeg kan godt se at det ikke umiddelbart fremgår. Jeg har dog for nuværende ikke tid til at gennemrode det hele for at finde udsagnet, men skulle undrer mig meget om det ikke står et eller andet sted - måske på andre sider end dem du henviser til. Om ikke andet, så skal indledningen gerne være kortfattet og ridse det op der står i artiklen. Det vil sige, at der kan ikke være brugt kilder i indledningen, som ikke også er brugt i brødteksten. Er der det, er det ikke en opridsning af artiklens indhold, men ny information der ikke er nævnt andre steder, hvilket ikke hører til i indledningen. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. mar 2015, 08:16 (CET)

En del nye kategorier for musik... iw/kat

Hej. Jeg kan du har oprettet en del nye kategorier til musik: Bruger:Steenth/Nye kategorier som ikke er i wikidata. Og har et par bemærkninger:

  • interwiki - Når du kategorier - kunne du ikke indsætte interwiki med det samme. Jeg gætter på du har kopiere det fra enwiki, så det burde nemt. Jeg har taget nogle, men ikke alle.
  • kategorier - på min oversigt kan jeg se nogle af dem kun har skjult kategori på som kategori. Det gør det svære at holde styr på hvad for nogle kategorier der er. Derudover kan en kategori, som også har interwiki-links, bruges til at let kunne finde den tilsvarende kategori på en anden wiki. Men Kategori:Skjulte kategorier er for lidt.

Og når jeg haft i dig: I Kategori:Singlechart findes både Kategori:Singlechart usages for Danmark og Kategori:Singlechart usages for Denmark. Er der behov for begge?

Angående iw, så gør jeg selvfølgelig det. Gik lidt stærkt, men skal nok komme igennem det snarest muligt.
Angående skjulte kategorier, så skal jeg nok få kigget på det også
Og sidst, så er det to forskellige parametre der er brugt til de to kategorier (altså "Danmark" og "Denmark"). Men de henviser godt nok til det samme, så kan godt være én. Kan det klares gennem redirect? mvh Tøndemageren (diskussion) 6. mar 2015, 11:12 (CET)