Grundtvigs Hus Kollegiet: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Tilføjede Kategori:Kollegier i Aarhus; fjernede {{ukategoriseret}} ved hjælp af Hotcat
m wiki småediat
Linje 1: Linje 1:
Grundtvigs Hus Kollegiet er beliggende på Gøteborg Alle i Aarhus Nord tæt ved Det gamle vandtårn på Randersvej.
'''Grundtvigs Hus Kollegiet''' er beliggende på Gøteborg Alle i [[Aarhus Nord]] tæt ved [[vandtårn]]et [[Vandtårnet Randersvej|på Randersvej]] på [[Randersvej (Aarhus)|Randersvej]].
Kollegiet er grundlag i 1969 med plads til 130 beboere. Langt de fleste boede i dubletter, hvor hver kollegianer havde sit egetræs samt køkken og bad til deling med en anden beboer. I årene fra 2012 til 2014 er hele Kollegiet blevet gennem renoveret og huser således at 198 beboer i ny istandsat dubletter og nybyggede etværelses lejligheder.
[[Kollegie]]t er grundlagt i 1969 med plads til 130 beboere. Langt de fleste boede i dubletter, hvor hver kollegianer havde sit værelse, samt køkken og bad til deling med en anden beboer. I årene fra 2012 til 2014 er hele Kollegiet blevet gennemrenoveret og huser således at 198 beboere i nyistandsatte dubletter og nybyggede etværelses lejligheder.
[[Kategori:Kollegier i Aarhus]]
[[Kategori:Kollegier i Aarhus]]

Versionen fra 10. mar. 2015, 09:54

Grundtvigs Hus Kollegiet er beliggende på Gøteborg Alle i Aarhus Nord tæt ved vandtårnet på RandersvejRandersvej. Kollegiet er grundlagt i 1969 med plads til 130 beboere. Langt de fleste boede i dubletter, hvor hver kollegianer havde sit værelse, samt køkken og bad til deling med en anden beboer. I årene fra 2012 til 2014 er hele Kollegiet blevet gennemrenoveret og huser således at 198 beboere i nyistandsatte dubletter og nybyggede etværelses lejligheder.