Die Zeit: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
YurikBot (diskussion | bidrag)
m rettelse: daværende kansler -> tidligere; {{Kulturstub}}
Linje 1: Linje 1:
'''''Die Zeit''''' er én af [[Tyskland]]s mest velrenommerede, landsdækkende aviser. Avisen udkommer ugentligt og første nummer blev udgivet den [[21. februar]] [[1946]]. Avisen - der har hovedsæde i [[Hamburg]] - er kendt for sine lange og grundige artikler om samfundsforhold og [[kultur]]. I [[1983]] blev Tysklands daværende [[kansler]] [[Helmut Schmidt]] i en længere periode knyttet til avisen som [[udgiver]].
'''''Die Zeit''''' er én af [[Tyskland]]s mest velrenommerede, landsdækkende aviser. Avisen udkommer ugentligt og første nummer blev udgivet den [[21. februar]] [[1946]]. Avisen - der har hovedsæde i [[Hamburg]] - er kendt for sine lange og grundige artikler om samfundsforhold og [[kultur]]. I [[1983]] blev Tysklands tidligere [[kansler]] [[Helmut Schmidt]] i en længere periode knyttet til avisen som [[udgiver]].

{{Kulturstub}}


[[Kategori: Tyske aviser]]
[[Kategori: Tyske aviser]]

Versionen fra 21. aug. 2006, 00:33

Die Zeit er én af Tysklands mest velrenommerede, landsdækkende aviser. Avisen udkommer ugentligt og første nummer blev udgivet den 21. februar 1946. Avisen - der har hovedsæde i Hamburg - er kendt for sine lange og grundige artikler om samfundsforhold og kultur. I 1983 blev Tysklands tidligere kansler Helmut Schmidt i en længere periode knyttet til avisen som udgiver.

KulturSpire
Denne artikel om kultur er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.