Roberto Carlos: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
m Gendannelse til seneste version ved ParanoidLemmings, fjerner ændringer fra 37.105.74.106 (diskussion | bidrag)
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Roberto Carlos.JPG|thumb|Carlos til træning med landsholdet]]
Poop
'''Roberto Carlos da Silva Rocha''' (født den 10. april i [[1973]] i [[Garça]], [[São Paulo]]), er en [[Brasilien|brasiliansk]] fodboldspiller (venstre back) som til dagligt spiller i [[Rusland|russiske]] [[FC Anzhi Makhachkala]].

Før han kom til Fenerbahçe spillede han i den [[Spanien|spanske]] storklub [[Real Madrid]] hvor han var offensiv back og spillede i 11 år.

Han har desuden været med i [[VM]] tre gange og vundet VM en gang, nemlig i [[2002]].


== Karriere ==
== Karriere ==

Versionen fra 18. maj 2015, 15:40

Carlos til træning med landsholdet

Roberto Carlos da Silva Rocha (født den 10. april i 1973 i Garça, São Paulo), er en brasiliansk fodboldspiller (venstre back) som til dagligt spiller i russiske FC Anzhi Makhachkala.

Før han kom til Fenerbahçe spillede han i den spanske storklub Real Madrid hvor han var offensiv back og spillede i 11 år.

Han har desuden været med i VM tre gange og vundet VM en gang, nemlig i 2002.

Karriere

Roberto Carlos startede sin karriere med at spille for brasilianske Palmeiras, hvor han kun spillede en sæson før Inter Milan købte ham som 22-årig. Efter en enkel sæson i italiansk fodbold tog han til Real Madrid hvor han nåede at spille 584 kampe og score 71 mål. (370 af kampene var liga kampe, hvor han i alt scorede 46 mål) Da han havde spillet for Madrid i elleve år tog han til Fenerbahçe.

Roberto Carlos er især kendt for sine stenhårde skud på mål og hans lynende hurtige ben. I 1999 blev han kåret som verdens bedste venstre-back og Europas hurtigste spiller.[kilde mangler]

Wikimedia Commons har medier relateret til: