Bruger:Dalbertex12: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 2: Linje 2:


=== Intro ===
=== Intro ===
Thais Wagner Nielsen er født den 2/10 i året 1995, og har boet hele sit liv i danmark på Fyn. Thais er i gang med at tag sin 10ende klasse på middelfart produktions-skole, og skal efter sommerferien på [https://www.facebook.com/htxlillebaelt?fref=ts H.T.Xhvor] han skal uddanne sig selv til Data-Log efter gymnasiet som tager 3 år. Thais har en søster, en bror, og bor ved sin mor, han ser ikke sin far, fordi han forlod ham der han var lille. Thais har mange underlige hobbyer - programmering, læsning, og bog skrivning er nogen af de få ting han laver i sin fri tid. denne Wikipedia er om ham.
Thais Wagner Nielsen er født den 2/10 i året 1995, og har boet hele sit liv i danmark på Fyn. Thais er i gang med at tag sin 10ende klasse på middelfart produktions-skole, og skal efter sommerferien på [https://www.facebook.com/htxlillebaelt?fref=ts H.T.X] hvor han skal uddanne sig selv til Data-Log efter gymnasiet som tager 3 år. Thais har en søster, en bror, og bor ved sin mor, han ser ikke sin far, fordi han forlod ham der han var lille. Thais har mange underlige hobbyer - programmering, læsning, og bog skrivning er nogen af de få ting han laver i sin fri tid. denne Wikipedia er om ham.

Versionen fra 14. jun. 2015, 22:45

Thais W. Nielsen

Intro

Thais Wagner Nielsen er født den 2/10 i året 1995, og har boet hele sit liv i danmark på Fyn. Thais er i gang med at tag sin 10ende klasse på middelfart produktions-skole, og skal efter sommerferien på H.T.X hvor han skal uddanne sig selv til Data-Log efter gymnasiet som tager 3 år. Thais har en søster, en bror, og bor ved sin mor, han ser ikke sin far, fordi han forlod ham der han var lille. Thais har mange underlige hobbyer - programmering, læsning, og bog skrivning er nogen af de få ting han laver i sin fri tid. denne Wikipedia er om ham.