Bruger:Pinnerup: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
24 bytes tilføjet ,  for 15 år siden
Lidt opdatering.
m (ændret henvisning til Mors)
(Lidt opdatering.)
 
'''Lidt om mig selv:'''
* Jeg hedder Rasmus Underbjerg Pinnerup og er 2627 år.
* Jeg kommer oprindeligt fra [[Mors (ø)|Mors]], hvor jeg voksede op i [[Nykøbing Mors]], gik på Dueholmskolen og efterfølgende tog en sproglig studentereksamen på Morsø Gymnasium. I perioden [[1999]]-[[2005]] boede jeg i [[Århus]], først på Ravnsbjergkollegiet og sidenhen på Parkkollegiet, medens jeg studerede [[religionsvidenskab]], [[sanskrit]] og en lang række uddøde sprog på [[Aarhus Universitet]], hvilket indbragte mig en [[bachelor]]grad i de to førstnævnte og dertil det løse. I [[juli]] [[2005]] flyttede jeg sammen med to venner ind i det lille kollektiv ''Det Gode Liv'' på [[Ny Tøjhusgrunden]], [[Islands Brygge (område)]] i [[København]].
* Mine interesser falder i høj grad sammen med mine studier, men dertil interesserer jeg mig meget for [[lingvistik]] (særligt [[fonetik]], [[typologi og universalier]] samt [[grammatik]]), [[semitisk]] og [[indoeuropæisk]] [[filologi]], [[filosofi]], ånds- og [[kulturhistorie]], [[unicode]] og diverse andet.
* Jeg er sikkert også [[nørd]] - i hvert fald bruger jeg lang tid foran computeren og bliver blød i knæene, når folk taler nostalgisk om [[brødkassen|Commodore 64]]. Som [[humanist]] vil jeg altid dybest set blot være nørd-[[wannabe]], men på et absolut ukvalificeret niveau er jeg ret fascineret af typiske nørdefag som [[matematik]], [[datalogi]] og [[fysik]] (særligt den mere pangfarvede af slagsen). [[Monty Python]], [[The Simpsons]], [[Futurama]], [[Family Guy]], [[Den sorte snog|Blackadder]], [[Håndbog for vakse galakseblaffere|H2G2]], [[Star Trek]] (primært TNG og VOY) og lignende står i høj kurs. Det samme gør i øvrigt [[Rocky Horror Picture Show|The Rocky Horror Picture Show]], [[Jesus Christ Superstar]], [[Kaizers Orchestra]], [[Bikstok Røgsystem]], [[ortografi]], [[Thomas Kingo|Kingo]], [[taksonomi]]er, [[SI]]-systemet og [[kanel]].
* Skoleåret '05-'06 brugte jeg på at supplere min sproglige studentereksamen med [[GSK]]-kurser i kemi, fysik og matematik på de niveauer, som medicinstudiet kræver, og jeg er derefter netop begyndt på mit nye studium, nemlig [[lægevidenskab]] på [[Københavns Universitet]].
* For tiden er planen, at jeg til efteråret indleder et nyt studium, nemlig [[lægevidenskab]] på [[Københavns Universitet]]. I den forbindelse har jeg i det forgangne år suppleret min studentereksamen med [[kemi]], [[matematik]] og [[fysik]] på [[GSK]].
* Medens jeg boede i Århus, dyrkede jeg [[shotokan]]-[[karate]] i en årrække, men jeg har endnu ikke fundet mig en karateklub i København; til gengæld er jeg begyndt at dyrke [[aikido]], hvilket jeg er vældig glad for.
* Jeg er ikke ikke [[religion|religiøs]] i ordets konventionelle forstand, omend jeg selvfølgelig som tidligere religionsvidenskabsstuderende er både interesseret i og fascineret af religion og religiøse fænomener. Særligt fængslende finder jeg [[Erwin Neutzsky-Wulff]]s forfatterskab og [[filosofi]].
 
'''Signatur''':<br>
--[[Bruger:Pinnerup|Pinnerup]] 228. junaug 2006 kl. 1411:4557 (CEST)
[[en:User:Pinnerup]]
2.200

redigeringer

Navigationsmenu