Charlie Pace: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
YurikBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: es:Charlie Pace
FlaBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: pt:Charlie Pace
Linje 26: Linje 26:
[[no:Charlie Pace]]
[[no:Charlie Pace]]
[[pl:Charlie Pace]]
[[pl:Charlie Pace]]
[[pt:Charlie Pace]]
[[zh:查理·佩斯]]
[[zh:查理·佩斯]]

Versionen fra 31. aug. 2006, 04:50

Charlie Pace er en af hovedpersonerne i Lost. Charlie spilles af Dominic Monaghan, der også er kendt fra Ringenes Herre.

Historie

Før flystyrtet

Charlie var engang religiøst anlagt, og han blev forvirret omkring sin deltagelse i bandet Drive Shaft, pga. nogle episoder, påbegyndt af de fristelser der fulgte med dét, at være i band.

Han møder sin bror, Liam, i kirken, der fortæller at de har fået en pladekontrakt. Men Charlie vil have Liam til at love, at hvis det bliver for meget, så stopper de.

Under koncerterne bliver Liam gradvist mere selvoptaget, og begynder bl.a. at synge den del, af "Come On Everybody," som Charlie skulle.

Backstage ser Charlie, at Liam begynder at tage stoffer, og ved en senere koncert hvor Liam er høj, og ikke mødte op til soundcheck, siger Charlie at de stopper efter aftenens koncert. Men på det tidspunkt er Liam ikke til at snakke med. Charlie opdager stofferne, bliver tiltrukket og ender i misbrug.

Senere opsøger Charlie sin bror i Sydney, fordi han forsøger at samle bandet igen. Liam har været på afvending og har fået sig en familie, så han afslår tilbuddet.

På øen