Leidingen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Linje 11: Linje 11:
{{maskinoversættelse}}
{{maskinoversættelse}}
[[Kategori:Byer i Saarland]]
[[Kategori:Byer i Saarland]]
[[Kategori:Tyskland]]

Versionen fra 25. aug. 2015, 18:09

Leidingen er en bydel i kommunen Wallerfangen med ca. 190 indbyggere i Landkreis Saarlouis, i den tyske delstat Saarland.

Geografi

Leidingen placeret på plateauet af Saargau.[1] Byen er direkte op til Frankrig; på den franske side af grænsen er Leiding, at den østlige del af Lorraine (Moselle) tilhører, og er en del af Heining-lès-Bouzonville. Længden af den tysk-franske grænse er 1,6 km og kører på en vej, lytte til den tyske side i navnet "Neutrale Straße", og på den franske side i navnet "Rue de la Frontière".[1] Begge byer var engang en fælles samfund.[2] Leidingen på den tyske side kommer til 192 indbyggere i løbet Leiding på den franske side kun 28 indbyggere på hans kredit side har.[1]

Historie

I 2010'erne kom det til fælles løsninger af de to byer. Om Tyskland, drikkevand og spildevand udbuddet kommer mens gadebelysningen i Neutrale Straße/Rue de la Frontiére overtages af Frankrig.[2] Begge kommuner antager skiftevis lokaler snedække og har sidet, mens i fortiden på gaden begge lande siden med sin egen fortov både Frankrig og Tyskland i mellemtiden en ensartet fortovet. På begge sider af gaden er der identiske lanterner.[2] På begge sider af grænsen måtte både midler fra EU anvendes såvel som forhindringer for bureaukrati, der skal overvindes.

referencer

  1. ^ a b c Oliver Lück (4. november 2012). "Leidingen im Saarland: Ein Dorf, zwei Länder". Spiegel Online (tysk). Spiegel online/Spiegelnet GmbH/Spiegel-Verlag Rudolf Augstein GmbH & Co. KG. Hentet 22. august 2015.
  2. ^ a b c Nicole Bastong (4. januar 2013). "Ein geteiltes Dorf sucht jetzt nach Gemeinsamkeiten". morgenweb (tysk). Mannheimer Morgen Großdruckerei und Verlag GmbH. Hentet 22. august 2015.
Maskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.