Forskel mellem versioner af "Crossdressing"

Spring til navigation Spring til søgning
4 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
m
Internt link
m (link)
m (Internt link)
Andre vælger en mellemvej med både feminine og maskuline træk. For eksempel kan en mand være iført kjole, samtidig med at han har skæg. Dette kaldes nogle gange for [[genderfuck]].
 
I den mere humoristiske afdeling kan [[cosplay]], dvs. [[udklædning]] som f.eks. tegneseriefigurer, involvere crossdressing, for eksempel hvis en kvinde vil cosplaye en mandlig figur eller omvendt. Dette kaldes for [[crossplay]]. Det kan ske for sjov, hvor personens rigtige køn er åbenlyst, men det kan også gøres, så personen faktisk ligner det køn, vedkommende crossplayer som. For at gøre forvirringen komplet, så er der også en del figurer, der crossdresser i respektive serier, hvilket for eksempel kan føre til, at en pige crossplayer som en mandlig figur, der crosssdresser som pige.
 
Andre [[subkultur]]er omfatter mænd, der klæder sig som små piger eller i gammeldags tøj. Sådanne mænd kan have et ønske om at klæde sig så feminint som muligt i for eksempel kjoler med frynser, kniplinger og sløjfer, [[brudekjole]]r komplet med slør såvel som indtil flere underskørter, [[korset]]ter, hofteholdere og/eller strømpeholdere med nylonstrømper.<ref>[http://www.pettipond.com pettipond.com]</ref>

Navigationsmenu