Forskel mellem versioner af "Polystyren"

Spring til navigation Spring til søgning
14 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
ingen redigeringsopsummering
(embed {{Autoritetsdata}} with wikidata information)
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
I 1830’erne blev [[styren]] og polystyren registreret som materiale, men først i 1922 startede tyskeren Staudinger udviklingsarbejdet og i 1930’erne begyndte den egentlige produktion.
 
Tilførsel af forskellige blandingsstoffer som [[gummi]], [[butadien]], [[akrylonitril]] giver polystyrenet mange anvendelsesmuligheder med hårdhed, blødhed, stivhed, sejhed. Den er modstandsdygtig over for slag, er kemikaliebestandig og har en høj elektrisk isoleringsevne.
 
1FF 1f 1 f
blødhed, stivhed, sejhed. Den er modstandsdygtig over for slag, er kemikaliebestandig og har en høj elektrisk isoleringsevne.
 
Under produktion er det flydende polystyren nemt at håndtere til formgivning. Dens smidighed samt flotte finish har gjort den anvendelig til emballage, flasker, husholdnings- og kontorartikler, legetøj, produkter i bilindustrien og til tv- og radioapparater. Polystyrenets egenskab som ikke ledende af elektricitet har gjort den særlig populær til elektriske installationer samt små maskiner både i husholdning og industri.
Anonym bruger

Navigationsmenu