Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:AEJ"

Spring til navigation Spring til søgning
1.496 bytes tilføjet ,  for 14 år siden
m
(kun fra en artikel om samme emne)
Hej AEJ. Jeg har netop oprettet en omdirigering fra oddset-ligaen til oddset ligaen. Hvis du vil vide mere om omdirigeringer, kan du finde det her: [[Wikipedia:Hvordan omdirigerer jeg en side|Omdirigering]]. Med hensyn til skabeloner kan jeg anbefale, at du finder en side, som har én der ligner, den du vil have og simpelthen kopierer den og ændrer den, så den passer til dine formål! Det kan være en god måde at lære det på, synes jeg.--[[Bruger:Bsh|Bsh]] 3. aug 2006 kl. 12:14 (CEST)
 
'''Velkommen!'''
{{Velkommen2}}
 
Hej og [[Wikipedia:Velkommen nybegynder|velkommen]] til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:
* [[Wikipedia:Kom hurtigt i gang|Kom hurtigt i gang]]
* [[Wikipedia:Hvordan redigerer jeg en side|Hvordan redigerer jeg en side]]
* [[Wikipedia:Stilmanual|Hvordan en artikel skal se ud]] (stilmanual)
* [[Wikipedia:Forside|Forsiden for skribenter]] (masser af information om artikelskrivning)
Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.
 
Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.
 
Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på [[Speciel:Recentchanges|seneste ændringer]], så vi véd, hvad der sker.
 
- jeg undrer mig lidt over den tomme artikel, [[Malmö Redhawks]], som du oprettede; Der er ikke så meget ved at oprette en artikel , før man har noget indhold til den, og den bliver snart slettet igen, hvis den ikke får indhold. -- vh. [[Bruger:Nico|Nico]] 3. aug 2006 kl. 15:03 (CEST)
11.987

redigeringer

Navigationsmenu