Spar Nord Nytårs Cup: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Bot: Datomærk skabeloner
Lidt historie
Linje 1: Linje 1:
{{Ingen kilder|dato=april 2012}}
{{Ingen kilder|dato=april 2012}}
'''Spar Nord Nytårs Cup''' var Danmarks første og hidtil eneste indendørs [[fodboldturnering]], der blev afviklet på kunstgræs, og havde deltagelse af den danske fodbold elite fra Superligaen.
'''Spar Nord Nytårs Cup''' var Danmarks første og hidtil eneste indendørs [[fodboldturnering]], der blev afviklet på kunstgræs, og havde deltagelse af klubber fra den danske fodbold elite i [[Superligaen]] og [[1. division (fodbold)|1. division]], samt [[Old Boys-landsholdet]]. Der var ligeledes deltagelse af andre skandinaviske klubber, blandt andet [[Stabæk Fotball]] fra [[Tippeliga|Tippeligaen]] og [[Örgryte IS]] fra [[Allsvenskan (fodbold)|Allsvenskan]]<ref>[http://nordjyske.dk/nyheder/nordisk-fight-i-gigantium/ca8e6e2d-0abf-456e-98f4-f777f97c104f/112/1513 Nordisk fight i Gigantium | Nordjyske.dk]</ref>.


Turneringen blev afviklet 5 år i træk i [[Gigantium]] i [[Aalborg]] første gang var i år 2001.
Turneringen blev afviklet 5 år i træk i [[Gigantium]] i [[Aalborg]] første gang var i år 2001. Intet hold nåede at vinde turneringen to gange.


Initiativtager til turneringen var [[Spar Nord Bank]]s sponsorchef Peter Lauritsen, der fik inviteret 4 hold til den første udgave.
Initiativtager til turneringen var [[Spar Nord Bank]]s sponsorchef Peter Lauritsen, der fik inviteret 4 hold til den første udgave.

== Vindere ==
* 2001: [[Lyngby BK]]
* 2002: [[Akademisk Boldklub|AB]]
* 2003: [[AGF Fodbold|AGF]]
* 2004: [[AaB Fodbold|AaB]]
* 2005: [[SønderjyskE Fodbold|SønderjyskE]]

== Referencer ==
{{Reflist}}

[[Kategori:Fodboldturneringer]]
[[Kategori:Fodboldturneringer]]
[[Kategori:Etableret i 2001]]
[[Kategori:Etableret i 2001]]

Versionen fra 3. jan. 2016, 19:42

Spar Nord Nytårs Cup var Danmarks første og hidtil eneste indendørs fodboldturnering, der blev afviklet på kunstgræs, og havde deltagelse af klubber fra den danske fodbold elite i Superligaen og 1. division, samt Old Boys-landsholdet. Der var ligeledes deltagelse af andre skandinaviske klubber, blandt andet Stabæk Fotball fra Tippeligaen og Örgryte IS fra Allsvenskan[1].

Turneringen blev afviklet 5 år i træk i Gigantium i Aalborg første gang var i år 2001. Intet hold nåede at vinde turneringen to gange.

Initiativtager til turneringen var Spar Nord Banks sponsorchef Peter Lauritsen, der fik inviteret 4 hold til den første udgave.

Vindere

Referencer