Debat: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Gendannelse til seneste version ved KasparBot, fjerner ændringer fra 93.167.224.10 (diskussion | bidrag)
Linje 1: Linje 1:
'''Debat''' er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via [[læserbreve]] i [[avis]]er. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelse[[koncept]] i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, [[meningsdanner]]e og almindelige mennesker ind for at debattere.Jeg skal lave en fucking debat med mig selv hvordan fuck gør man det ?
'''Debat''' er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via [[læserbreve]] i [[avis]]er. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelse[[koncept]] i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, [[meningsdanner]]e og almindelige mennesker ind for at debattere.


== Se ogå ==
== Se ogå ==

Versionen fra 13. apr. 2016, 10:58

Debat er en meningsudveksling mellem flere mennesker med forskellige holdninger til et givent emne og som kan strække sig over længere tid, for eksempel via læserbreve i aviser. Debatter er også blevet til en særskilt udsendelsekoncept i tv-medierne, her inviteres f.eks. politikere, meningsdannere og almindelige mennesker ind for at debattere.

Se ogå

Se Wiktionarys definition på ordet: