Bruger:Tolstrup: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Har forkortet og opdateret min selvbeskrivelse.
No edit summary
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
 
Linje 1: Linje 1:
Eller fuldt ud: '''Frederik Tolstrup''' (født [[26. februar]] [[1982]]). Jeg er førtidspensionist, stor teater-, film- og lydbogs-entussiast. Det er også mest det, jeg skriver om her på Wikipedia! Jeg prøver især at give plads til nogle af de alt for oversete stjerner, som oplæsningens kunst har fostret, og som fortjener at blive genhørt og videregivet til kommende generationer!!!!!
Eller fuldt ud: '''Frederik Tolstrup''' (født [[26. februar]] [[1982]]). Jeg er førtidspensionist, stor teater-, film- og lydbogs-entussiast. Det er også mest det, jeg skriver om, her på Wikipedia! Jeg prøver især at give plads til nogle af de alt for oversete stjerner, som oplæsningens kunst har fostret, og som fortjener at blive genhørt og videregivet til kommende generationer!!!!!

Nuværende version fra 17. apr. 2016, 23:13

Eller fuldt ud: Frederik Tolstrup (født 26. februar 1982). Jeg er førtidspensionist, stor teater-, film- og lydbogs-entussiast. Det er også mest det, jeg skriver om, her på Wikipedia! Jeg prøver især at give plads til nogle af de alt for oversete stjerner, som oplæsningens kunst har fostret, og som fortjener at blive genhørt og videregivet til kommende generationer!!!!!